.

.

LIRUXUN nehrđajući čelik HASP zasuna zaključavanje kliznih vrata Prozor za prozor Zaključavanje kućišta Home Hotel Sigurnost Početna Hardver

LIRUXUN nehrđajući čelik HASP zasuna zaključavanje kliznih vrata Prozor za prozor Zaključavanje

Ocjena kupaca:

KM 78.91
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sofisticirano je i lako instalirati Možete ga koristiti i kao bravu za mali kavez za kućne ljubimce. Napravljen od nehrđajućeg čelika, otporan na koroziju i izdržljiv. Novel dizajn, pametan i lagan. Pogodno za sigurnost vrata i prozora, prostorije za ugradnju, kupatila, ormare, ladice, namještaj itd. Sofisticirano je i jednostavno za ugradnju. Možete ga koristiti i kao bravu za mali kavez za kućne ljubimce. Napravljen od nehrđajućeg čelika, otporan na koroziju i izdržljiv. Novel dizajn, pametan i lagan. Pogodno za sigurnost vrata i prozora, ugradnju, kupaonice, ormarići, ladice, namještaj itd. Specifikacija : boja kao što je prikazano Mmajnij : Tip nehrđajući čelik : četkica : 70x50mm / 2.97 Inchwidth 18mm / 0,71 "Debljina : 2.079"ret : 48 gramska pakaka : 1 x Snap Lock4 Vijčica Nota : Različita svjetla i monitori mogu uzrokovati da predmet na slici bude drugačija boja od stvarnog predmeta. Tolerancija mjerenja je +/- 1-3 cm.

Osnovna svojstva

Color as shown:
Material:
Stainless steel
Type:
Type A Latch
Surface treatment:
brushed
Size:
70x50mm/2.76x1.97inch
Width 18mm/0.71:
Thickness:
2.0mm/0.079
Weight:
48 grams
Package Included:
1 x snap lock:
4 screws:
Note:
Different lights and monitors may cause the item in the picture to be a different color than the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.