.

.

Set od 2 Nuzamas 600mm do 800 mm za tuširanje za tuširanje, staklo-zid, 25 mm, uklapa se na staklo 8mm-12mm, prateća ruka od nehrđajućeg čelika, kupaonica u tuš kabini

Set od 2 Nuzamas 600mm do 800 mm za tuširanje za tuširanje, staklo-zid, 25 mm, uklapa se na staklo 8mm-12mm,

Ocjena kupaca:

KM 18.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Set od 2 Nuzamas 600mm do 800 mm tuš za tuširanje kosih teleskopskih bara / nosača je 304 izrađena od nehrđajućeg čelika, antioksidans, bez rđe, bez izblijedenja, savršene za ekranu za tuširanje mokrim sobom / hoda Osique glava pogodna za ugradnju sa određenim uglom do zida. Okrugli bar, veličine 25 mm u promjeru, koji se može proširiti sa 600 mm do 800 mm (ukupne dužine) .Bračke su izrađene u leguru cinka, uklapa se debljine stakla od 8 mm do 12 mm. Kraj nosača može se rotirati zakretne za 360 stupnjeva za postavljanje funkcija ugradnje u instalaciju. Fina tekstura, sjaj poput ogledala, koristeći naprednu i izvrsnu tehnologiju za poliranje, anti-oksidaciju, antikoroziju, nije lako hrđati, izdržljivo i duže trajati. Jednostavna instalacija, dođite sa svim dodacima za ugradnju. Na staklenoj ploči nije potrebno nikakvo bušenje. Set od 2 Nuzamas 600mm do 800 mm za tuširanje kosih teleskopskih bara / nosač za podršku je 304 izrađen od nehrđajućeg čelika, antioksidans, bez rđa, bez proborivanja, savršene za mokrim tušnim ekranom / hoda u tušem kosih glava pogodna za ugradnju određeni ugao do zida. Okrugli bar, veličine 25 mm u promjeru, koji se može proširiti sa 600 mm do 800 mm (ukupne dužine). Količine se izrađuju u leguru cinka, od 8 mm do 12 mm, okretni zakretač može se okretati za okretanje za 360 stupnjeva da bi se moglo ugraditi u značajnu funkciju, sjaj, sjaj, sjaj Poput ogledala, koristeći naprednu i izvrsnu tehnologiju za poliranje, anti-oksidaciju, antikoroziju, ne lako za hrđu, izdržljive i duže jednostavne instalacije, dođite sa svim dodacima za ugradnju. Nije potrebno bušenje na specifikaciji staklene ploče : Nuzamas tuš zaslon kosion teleskopska šipka / nosač za podršku izrađena je od visokokvalitetnog od nehrđajućeg čelika od 304, sigurna, jaka i izdržljiva. Prekrasan sjajni finizam odgovara svim moderno dizajniranim kupaonicama. Podesiva dužina, okretne zagrade od 360 stepeni i jednostavna instalacija koraka čini vaš posao toliko lako.

Osnovna svojstva

The NUZAMAS shower screen oblique head Telescopic Bar/ Support Arm is made of high quality 304 stainless steel, safe, strong and durable. Beautiful gloss finish fits all modern designed bathrooms. Adjustable length, 360 degree swivel brackets and simple steps installation makes your job so much easy. Specifications:
Material:
304 Stainless Steel (bar), Zinc Alloy (brackets)
Size:
extendable from 600mm to 800mm
Color:
Silver
Fits glass screen size:
8-12mm in thickness
Chuck angle:
360 degree rotate
Package Includes:
2x NUZAMAS 25mm Telescopic Bar(600mm to 800mm) :
Fitting accessories :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.