.

.

Jianling 2pcs brava za prtljagu u obliku srca metal metalni lokotvornim srcem sa ključevima Old Lock srce srebrni mini katanac

Jianling 2pcs brava za prtljagu u obliku srca metal metalni lokotvornim srcem sa ključevima Old Lock srce srebrni

Ocjena kupaca:

KM 3.79
Od robe
Dostupno je narudžbi

Mini retro katanac izrađen je od visokokvalitetne legure cinka Izdržljiv je i može se koristiti duže vrijeme. Dijamantni uzorak u obliku srca blista je i može se koristiti kao privjesak za ogrlice. Mini retro lonac s tipkom koristi se za zaključavanje kutija za nakit, torbe, male kofere, male zanatne dnevnike, male kutije itd. Ovaj katanac može se koristiti kao kolekcija; Takođe se preporučuje kao dobar poklon za porodicu i prijatelje. Iz sigurnosnih razloga možete koristiti ovaj katanac za zaključavanje svoje bilježnice, dnevnika, nakita itd. Vrlo je jednostavan, zgodan i brz za upotrebu. Mini retro katanac izrađen je od visokokvalitetne legure cinka. Izdržljiv je i može se koristiti duže vrijeme. Dijamantni uzorak u obliku srca blista je i može se koristiti kao privjesak za ogrlice. Mini retro lonac s tipkom koristi se za zaključavanje kutija za nakit, torbe, male kofere, male zanatne dnevnike, male kutije itd. Ovaj katanac može se koristiti kao kolekcija; Takođe se preporučuje kao dobar poklon za porodicu i prijatelje. Iz sigurnosnih razloga možete koristiti ovaj katanac za zaključavanje svoje bilježnice, dnevnika, nakita itd. Vrlo je jednostavan, zgodan i brz za upotrebu. Specifikacija : Naziv proizvoda : Mjesto za lakiranje u obliku srca : srebrna Veličina : srebrna Veličina : 38,5x30mm / 1,51x1.18inch (dužina * širina) Veličina ključa : 24x12mm / 0,94x0.47inch (dužina * širina) Paket sadrži : Mini bodova u obliku srca * 2pcs taster * 2pcs Napomena : Ovaj je artikal samo ukrasni alat, ali ne može garantirati sigurnost ili stabilnost predmeta. Provjerite prije kupovine! Sve se dimenzije ručno izmjerene, mogu postojati manja odstupanja. Boja se može razlikovati zbog različitih zaslona, ​​molim vas da shvatite.

Osnovna svojstva

Product Name:
Mini Heart Shaped Padlock
Material:
Zinc Alloy
Color:
silver
Size:
Lock size:
38.5x30mm/1.51x1.18inch (length * width)
Key size:
24x12mm/0.94x0.47inch (length * width)
The package contains:
Mini heart-shaped padlock*2pcs:
Key*2pcs:
Notice:
This item is only a decorative tool, but it cannot guarantee the safety or stability of the item. Please check it before buying!:
All dimensions are manually measured, there may be small deviations.:
The color may be different due to different displays, please understand. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.