.

.

Clear Tarp vodootporan 8x10m, dodatna teška tarplavo vodootporna, prozirna staklena barža, ojačani uglovi sa grombotama, lako se sklopi, za vrtlarstvo kampiranje

Clear Tarp vodootporan 8x10m, dodatna teška tarplavo vodootporna, prozirna staklena barža, ojačani

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Teška važna Tarp : ovaj 5 mil debljine Tarp sigurno izdržava test vremena Napravljen od vrhunskog polietilenskog materijala za izdržljivost i snagu. Rumudijski poklopac cerada : aluminijske ušice Svaki ugao, sklopivi, uštede prostora, četiri ivice, toplotna brtva visoke temperature, izdržljivi, dugi radni vijek. Grommets : Ove tarperišu sa Grommets svakih 39 inča (100cm). Sigurno možete vezati ove Tarps i znate da su vaše stvari sigurne od gotovo svega u sebi ujutro na njima. Vodootporna otporna na vjetroelektrane : Ova Tarp dizajnirana je za brutalne sile prirode i održat će se godinama na vjetrove, temperature zamrzavanja, pruža savršenu zaštitu vaših postrojenja u svim vremenskim uvjetima. Višenamjenska : staklena kuća, travnjak, šator, krov, terasa, zimski vrt, bazen, farma, garaža, trgovački centar, dvorište, pokrov za kampiranje, poklopac za kampiranje, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu, poklopac za prašinu. Najbolji zaštitni list tamo nepovoljnim vremenima već su vam dovoljno ruševa, nemojte dozvoliti da uništi vaše dragocjene predmete! S našim tarpima držite svoje stvari u najvećoj brizi i zaštiti od bilo koje teško oštećenje teškog pada pada. Specifikacija : MATERIJAL : PVC Boja : Transparentna težina : 0,13kg / ㎡ Debljina : 5 mil Veličina : +/- 5% Karakteristike : - Sprečite hladnu, vlažnu, kišu, sunce, ultraljubičast i vjetar, ali lagan za nošenje, presavijen Za lako skladištenje - pogodno za postrojenjene plastene, terase, šatore i kampovanje, bazene itd. -Aluminijski gromboti u uglovima i na četiri strane, lako se pokriti na vrhovima pergole skylights-a za hladovinu ili ga sjeći na trijem Balkon ograde za privatnost.

Osnovna svojstva

Material:
PVC
Color:
Transparent
Weight:
0.13KG/㎡
Thickness:
5 mil
Size:
+/- 5%
Features:
- Prevent cold, wet, rain, sun, ultraviolet and wind:
- Sturdy but lightweight, easy to carry, folded for easy storage:
- Suitable for plant potted greenhouses, patio furniture, tents and camping, swimming pools, etc.:
-Aluminum Grommets in the corners and on four sides, easy to cover on tops of pergola skylights kennels for shade, or hang it on porch balcony railing for privacy. :
Package Include:
1xClear Waterproof Cover Tarp :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.