.

.

Yuanflq Jednostavni toaletni tkivni tkivni toaletni papir WC WC Papir kutija za toalet zidni perforiranje-vodootporan kućni tkivni kutija plastični materijal, zelena

Yuanflq Jednostavni toaletni tkivni tkivni toaletni papir WC WC Papir kutija za toalet zidni perforiranje-vodootporan

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

1 Nadogradnja je gušća i izdržljivija, bez perforacije, vodootporne i zaštićene od vlage, multifunkcionalno skladištenje, jak nosiv ležaj, jednostavna instalacija. Tuširajte se u kupaonici, a više se ne bojte mokri papirnih ručnika prilikom pranja. Dvostruki papirnici, bez papirnih zastoja, a pile se lako može oduzeti tkiva. Veliki prostorni papirni ručnik, univerzalan za kotrljajući crtež papira, pogodan za sve vrste papirnih ručnika. Intimne ladice će s vremena na vrijeme riješiti vaše potrebe. Pop-up pretinac čini ga prikladnijim za promjenu tkiva. Kliknite da biste iskočili, a zatim kliknite da biste zaključali. Prozirno, ali prozor, preostala količina papirnih ručnika može se vidjeti na prvi pogled. Nadogradnja je gušća i izdržljivija, bez perforacije, vodootporne i zaštićene od vlage, multifunkcionalno skladištenje, jak nosiv ležaj, jednostavna instalacija. Tuširajte se u kupaonici, a više se ne bojte mokri papirnih ručnika prilikom pranja. Dvostruki papirnici, bez papirnih zastoja, a pile se lako može oduzeti tkiva. Veliki prostorni papirni ručnik, univerzalan za kotrljajući crtež papira, pogodan za sve vrste papirnih ručnika. Intimne ladice će s vremena na vrijeme riješiti vaše potrebe. Pop-up pretinac čini ga prikladnijim za promjenu tkiva. Kliknite da biste iskočili, a zatim kliknite da biste zaključali. Prozirno, ali prozor, preostala količina papirnih ručnika može se vidjeti na prvi pogled. Dobrodošli u našu yuanflq trgovinu : Doživljavamo se u domaćim kućama i imamo širok spektar predmeta za namještaj u trgovini koji su i praktični i jeftini. Izaberite ono što želite da se odvedete kući. Boja : Green Material : Absproizmej : Dužina : 19.7 Cm Product Težina : 500gpak : 1 instalacija : 1. Obrišite zidove ručnikom. Objesite malu kuku na strani. Zalijepite ga na zid. Objesite kutiju tkiva. Ovaj je proizvod pogodan za glatke i ravne površine, a ne grube mjesta i izbjegavajte gumice od trima.

Osnovna svojstva

Color:
green
Material:
ABS
Product Size:
Length:
19.7 cm
Width:
12.5 cm
Height:
22.7 cm
Product weight:
500g
Package Included:
Tissue box * 1:
Installation method:
1. Wipe the walls with a towel.:
2. Hang a small hook on the side.:
3. Stick it on the wall.:
4. Hang the tissue box.:
Prevention:
1. This product is suitable for smooth and flat surfaces, not rough places, and avoid tile gaps.:
2. The walls should be clean to avoid other foreign objects such as water and oil.:
3. The unlabeled air on the label must be removed, otherwise it will affect the effect of the remaining air bearing, or even fall off.:
4. Repeat the message. If there is dust inside, please wash with clean water and dry again.:
Service standard:
If you encounter any problems, please contact us, we will have professional service personnel to solve the problem for you within 24 hours.
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.