.

.

DSfeoigy mini stalak za stajalište za radnu površinu prijenosna fotografija ručna hvataljka sa 1/4 vijkom za SMBLETNS SLR kameru

DSfeoigy mini stalak za stajalište za radnu površinu prijenosna fotografija ručna hvataljka sa 1/4 vijkom

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Telefon se može pričvrstiti na radnu površinu za snimanje ili korištenje kao ručka za pucanje Gumeni jastučići su ugrađeni u isječke za telefon kako bi zaštitili telefon od habanja i suze. Koristeći visokokvalitetnu plastičnu, jednodijelno oblikovanje, otporan na koroziju, dugi radni vijek. Lagana i mala, jednostavna za nošenje, nikad ne zauzima prostor kada putujete. Možete to ponijeti sa sobom. 1 / 4in Univerzalni vijak za izravnu montažu kamere, višestruki podešavanje za ispunjavanje različitih potreba za snimanjem. Telefon se može pričvrstiti na radnu površinu za snimanje ili korištenje kao ručka za pucanje. Gumeni jastučići su ugrađeni u isječke za telefon kako bi zaštitili telefon od habanja i suze. Koristeći visokokvalitetnu plastičnu, jednodijelno oblikovanje, otporan na koroziju, dugi radni vijek. Lagana i mala, jednostavna za nošenje, nikad ne zauzima prostor kada putujete. Možete to ponijeti sa sobom. 1 / 4in Univerzalni vijak za izravnu montažu kamere, višestruki podešavanje za ispunjavanje različitih potreba za snimanjem. Telefon se može pričvrstiti na radnu površinu za snimanje ili se koristi kao ručica za pucanje. Ugrađeni su jastučići u okviru telefona kako bi zaštitili telefon od habanja i suza. Osvjetljenje i mali, jednostavan za nošenje, nikad ne zauzima prostor kada putujete. Možete ga uzeti sa sobom 1 / 4in univerzalni vijak za direktno podešavanje kamere, podešavanje sa više kuta za ispunjavanje različitih potreba za snimanjem. Spisak : TIPA : STOGODMATER : AS Slike Pojačane težine : cca.6 OZINTENTERFACE : 1 / 4in vijak, 1 / 4in vijak holilica širina telefona : 5-3,7cm / 2-3,7 cm / 2-3,7 Nočna visina : 11-14cm / 4,3-5.5in (radna površina, mobilni telefon nije uključen) lista paketa : 1 x Desktop Tripod1 x Mobilni telefon Cliponly Gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni. Napomena : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati boju stavke na slici malo drugačije od stvarne stvari.

Osnovna svojstva

Item Type:
Tripod
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 131/4.6oz
Interface:
1/4in Screw, 1/4in Screw Hole
Clamping Phone Width:
5-9.5cm/2-3.7in
Working Height:
11-14cm/4.3-5.5in (desktop Tripod, Mobile Phone Clip Not Included)
Package List:
1 x Desktop Tripod:
1 x Mobile Phone Clip:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-2cm.
Please note:
the camera in the picture are not for sale, will not included in the package:
Please do not use your hand to shake the grip tripod. The handle bears a weight of about 1kg, but the force of the hand shake may be much greater. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.