.

.

Xuuyuu Adapter za montažu na egsa-FX Objektiv ručni ručni fokusiranje adapterskog prstena za Exakta leće za Fuji X Mount ogledale bez ogledala

Xuuyuu Adapter za montažu na egsa-FX Objektiv ručni ručni fokusiranje adapterskog prstena za Exakta

Ocjena kupaca:

KM 9.73
Od robe
Dostupno je narudžbi

☂ 【Visoka kvaliteta i izdržljiv】 Ovaj prsten od adaptera za sočivo izrađen je od dobre kvalitete legure, lagane i izdržljive za dugotrajnu upotrebu ☂ 【precizna proizvodnja, pogodna za povezivanje】 Ovaj adapter za objektiv je precizan obrađen, pogodan za povezivanje sa vašim fotoaparatom. Prije naručivanja, molimo vas da osigurava da je prsten adaptera savršen kopunić za vaše kamere. ☂ 【Jednostavan za rukovanje】 sa zaključavanjem PIN-om, jednostavan za instaliranje i uklanjanje bez ikakvog alata. ☂ 【Manuel Control】 Ovaj adapter za objektiv podržava samo ručni rad, također vam daje beskonačno fokusiranje, poboljšajte iskustvo kada koristite fotoaparat. ☂ 【Kompatibilna kamera】 precizna proizvodnja, savršen izgled omogućava Exakta Mount objektiv postaju kompatibilni za Fuji X Mount Ogledale kamere. ☂ 【Visoka kvaliteta i izdržljiv】 Ovaj prsten od adaptera za sočivo izrađen je od dobre kvalitete legure, lagane i izdržljive za dugotrajnu upotrebu. ☂ 【precizna proizvodnja, pogodna za povezivanje】 Ovaj adapter za objektiv je precizan obrađen, pogodan za povezivanje sa vašim fotoaparatom. Prije naručivanja, molimo vas da osigurava da je prsten adaptera savršen kopunić za vaše kamere. ☂ 【Jednostavan za rukovanje】 sa zaključavanjem PIN-om, jednostavan za instaliranje i uklanjanje bez ikakvog alata. ☂ 【Manuel Control】 Ovaj adapter za objektiv podržava samo ručni rad, također vam daje beskonačno fokusiranje, poboljšajte iskustvo kada koristite fotoaparat. ☂ 【Kompatibilna kamera】 precizna proizvodnja, savršen izgled omogućava Exakta Mount objektiv postaju kompatibilni za Fuji X Mount Ogledale kamere. Specifikacija : karakteristike : izrađena od dobro kvalitetne legure, lagane i izdržljive za -term koriste.acturtus obrada, osigurava savršeno uklapanje za vaše kamere. Sa PIN-om za zaključavanje, jednostavan za instaliranje bez ikakvog alata. Podržava samo ručni rad, to vam takođe daje beskonačno fokusiranje.

Osnovna svojstva

Features:
Made of good quality alloy, lightweight and durable for -term use.:
Accurate machining, ensures perfect fit for your cameras.:
With lock pin, easy to install without any tool. :
Supports manual operation only, it also gives you infinite focusing.  :
Make it possible for mount lens become compatible for Fuji X mount mirrorless cameras.:
Specification:
Condition:
Brand New
Material:
Plastic + Alloy
Color:
Black
Compatible Lens:
for lens
Compatible Camera:
for Fuji X mount mirrorless cameras
Size/Daimeter:
Approx. 6cm / 2.36inch
Weight:
Approx. 112g
Package List:
1 * -FX Lens Mount Adapter:
Camera is not included.:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.