.

.

Ronilačka kamera Vodootporna školjka, visoka oksidacija za prijenosnog svjetla Anodiziranje dodirljivog stražnji poklopac Podvodna kamera Vodootporna futrola za snimanje

Ronilačka kamera Vodootporna školjka, visoka oksidacija za prijenosnog svjetla Anodiziranje dodirljivog

Ocjena kupaca:

KM 12.70
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dodirni stražnji poklopac : Stražnji poklopac je dizajniran kao dodirljiv zadnji poklopac, koji stroj može normalno pod vodom ne utjecati na upotrebu Visoko svjetlosko prenošenje : Vodootporna sočiva izrađena je od kaljenog stakla, a usvaja visoko svjetlo prenosni film, film za borbu protiv magla i HD filma, koji vaš fotoaparat može učiniti da vaš fotoaparat i jasniji fotografije i video zapise. Oksidacija Anodiziranje : Podvodne ključeve izrađene su od aluminijske legure, a o oksidacijskom anodom obrađuje CNC, što je izdržljivo. Primjenjivi model : Ova podvodna vodootporna ljuska primjenjuje se za osmo akcijsku akciju akcijsku kameru, molimo potvrdite model prije upotrebe. 45m duboka vodootporna : Ovaj zaštitni futrov kamere je 45 metara dubok vodootporan, osiguravajući da možete snimiti bolje inovativne video zapise pod vodom. Dodirni stražnji poklopac : Stražnji poklopac je dizajniran kao dodirljiv zadnji poklopac, koji stroj može normalno pod vodom ne utjecati na upotrebu. Visoko svjetlosko prenošenje : Vodootporna sočiva izrađena je od kaljenog stakla, a usvaja visoko svjetlo prenosni film, film za borbu protiv magla i HD filma, koji vaš fotoaparat može učiniti da vaš fotoaparat i jasniji fotografije i video zapise. Oksidacija Anodiziranje : Podvodne ključeve izrađene su od aluminijske legure, a o oksidacijskom anodom obrađuje CNC, što je izdržljivo. Primjenjivi model : Ova podvodna vodootporna ljuska primjenjuje se za osmo akcijsku akciju akcijsku kameru, molimo potvrdite model prije upotrebe. 45m duboka vodootporna : Ovaj zaštitni futrov kamere je 45 metara dubok vodootporan, osiguravajući da možete snimiti bolje inovativne video zapise pod vodom. Primenljivo model : Ova podvodna vodootporna školjka primjenjuje se za akcijsku kameru OSMO Action 3, molimo potvrdite model prije upotrebe. Visoko lakoća : Vodootporna sočiva izrađena je od kaljenog stakla i usvaja visoko svjetlo prenosnog filma, film za borbu protiv magla i HD filma, koji vaš fotoaparat može učiniti da vaš fotoaparat i jasniji fotografije i videozapise.

Osnovna svojstva

Item Type:
Underwater Camera Waterproof Case
Material:
PC, Tempered Glass
Gross Weight:
113g / 4.0oz
Applicable:
for OSMO ACTION3 action camera
Package List:
1 x Waterproof Shell:
1 x Base:
Note:
The empty waterproof shell shall not exceed 5 meters for water depth test. If the machine is installed normally, the waterproof depth can attain 45 meters:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.