.

.

SJYDQ Fotografski komplet za osvjetljenje, uključujući 2x2m pozadinu fotografija Muslin Boops SoftBox Light stalak za prenosivu torbu za foto studio

SJYDQ Fotografski komplet za osvjetljenje, uključujući 2x2m pozadinu fotografija Muslin Boops SoftBox Light stalak

Ocjena kupaca:

KM 47.05
Od robe
Dostupno je narudžbi

Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koji apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksija Izvrsno za studiju i portretne fotografije. Izdržljiv i fleksibilni čelični okvir koji se lako prebija na malu veličinu. Lagana i jednostavna za postavljanje, reflektira i širi svjetlo, ravnomjerno difuzno svjetlo iz bilo kakve bljeskalice ili stalnog svjetlosti dobro. Omogućite svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koja apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksije. Mrzim za studio i portretne snimke. Prilični i fleksibilni čelični okvir koji se lako savijaju na malu veličinu i lako se postavljaju, Odražava se i širi svjetlost ravnomjerno, difuzirajuća svjetlost iz bilo koje bljeskalice ili konstantno svjetlo dobro. Čisti svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Otpecifikacija : 1pcs 2x2m pozadina priklada (bijela crna zelena) 3pcs 50 W BOWCOBS3pcs Light STAND1 PCS FOTOGRAGA KLIPACACAGE : 1 SET * FOTO pozadinska pozadina Imate li pitanja o proizvodu , kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.Easy da se savijate.

Osnovna svojstva

1PCS 2x2M Background stand:
3PCS Muslin Backdrop (White Black Green):
3PCS 50X70CM Softbox:
3PCS 20W NEW Bulbs:
3PCS Light stand:
1PCS Boom Arm with sandbag:
1PCS Oxford bag:
3PCS Photography clip:
Package Include:
1set*Photo Backdrop Stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Easy to fold. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.