.

.

Nastavak za mikroskop, Wd30 Pomoćni objektiv 2x uvećanje za popravku za naučna istraživanja Laboratorije za mikroskop sa M48 interfejsom

Nastavak za mikroskop, Wd30 Pomoćni objektiv 2x uvećanje za popravku za naučna istraživanja Laboratorije

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Optički stakleni materijal] ovo širokokutno sočivo koristi optičko staklo, sa visokom propusnošću svjetlosti, visokim indeksom prelamanja i svjetlijim i jasnijim snimanjem [Optički stakleni materijal] ovo širokokutno sočivo koristi optičko staklo, sa visokom propusnošću svjetlosti, visokim indeksom prelamanja i svjetlijim i jasnijim snimanjem. [Standardni interfejs] Spoljni prečnik navoja je 45 mm, što je pogodno za M48 interfejs, i može se koristiti kada se instalira na mikroskop sa M48 interfejsom. [2 X uvećanje] širokougaoni objektiv mikroskopa, sa uvećanjem od 2x, pomaže da se jasno posmatra unutrašnja struktura malih objekata. [Široko vidno polje] sočivo mikroskopa ima široko vidno polje, udobnije za gledanje. Sočivo neće biti korodirano ili zamućeno, što je praktični dodatak za mikroskop. [Tijelo metalnog sočiva] napravljen je od visokokvalitetnog materijala od legure aluminijuma, koji je jak, otporan na habanje, otporan na koroziju, fine izrade i dugotrajne upotrebe. [Optički stakleni materijal] ovo širokokutno sočivo koristi optičko staklo, sa visokom propusnošću svjetlosti, visokim indeksom prelamanja i svjetlijim i jasnijim snimanjem. [2 X uvećanje] širokougaoni objektiv mikroskopa, sa uvećanjem od 2x, pomaže da se jasno posmatra unutrašnja struktura malih objekata. [Standardni interfejs] Spoljni prečnik navoja je 45 mm, što je pogodno za M48 interfejs, i može se koristiti kada se instalira na mikroskop sa M48 interfejsom. [Tijelo metalnog sočiva] napravljen je od visokokvalitetnog materijala od legure aluminijuma, koji je jak, otporan na habanje, otporan na koroziju, fine izrade i dugotrajne upotrebe. [Široko vidno polje] sočivo mikroskopa ima široko vidno polje, udobnije za gledanje. Sočivo neće biti korodirano ili zamućeno, što je praktični dodatak za mikroskop.Način upotrebe : može se koristiti kada se instalira na mikroskop sa interfejsom M48specifikacija : vrsta artikla : objektivna Sočivamaterijal : legura aluminijuma + optičko staklo model : Wd30namena : specijalno sočivo za Mikroskopelens prečnik : cca.

Osnovna svojstva

Item Type:
Objective Lens
Material:
Aluminum Alloy + Optical Glass
Model:
WD30
Purpose:
Special Objective Lens for Microscope
Lens Diameter:
Approx. 37mm / 1.5in
Applicable Interface:
M48
Thread Outer Diameter:
Approx. 45mm / 1.8in
Height:
Approx. 22mm / 0.9in
Working Distance:
Approx. 30mm / 1.2in
Magnification:
2X
Package List:
1 x Objective Lens :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Keep away from direct sunlight. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.