.

.

Adapter za mikroskop, Aluminijska legura tipa C 42mm 1x praktični Adapter za kameru, Trinokularni mikroskop za CCD kameru

Adapter za mikroskop, Aluminijska legura tipa C 42mm 1x praktični Adapter za kameru, Trinokularni

Ocjena kupaca:

KM 37.35
Od robe
Dostupno je narudžbi

Odabrani visokokvalitetni aluminijumski materijali, sa dobrom izdržljivošću i stabilnošću Lagana i kompaktna veličina, laka za čuvanje i upotrebu, pogodna za interfejs kamere trinokularnog mikroskopa. Usvojena je metoda instalacije tipa C, A metoda instalacije i zamjene je jednostavna. Praktični adapter za mikroskop, čineći sliku mikroskopske kamere jasnijom i savršenijom. Izuzetna izrada, stabilne i pouzdane performanse, Lako se posmatra unutrašnja struktura malih objekata. Lagana i kompaktna veličina, laka za čuvanje i upotrebu, pogodna za interfejs kamere trinokularnog mikroskopa2. Usvojena je metoda instalacije tipa C, A metoda instalacije i zamjene je jednostavna. Izuzetna izrada, stabilne i pouzdane performanse, Lako se posmatra unutrašnja struktura malih objekata. Odabrani visokokvalitetni aluminijumski materijali, sa dobrom izdržljivošću i stabilnošću. Praktični adapter za mikroskop, čineći sliku mikroskopske kamere jasnijom i savršenijom.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : adapter za Mikroskopmaterijal : legura aluminijuma Boja : Kao što je prikazano na slici težina : cca.9 ozmagnifikacija : 1x gornji Standard C navojni prečnik interfejsa : cca.Prečnik interfejsa od 25 mm/1 inča : cca.7 u visini : cca.6 in lista paketa : 1 x Adapter za mikroskop napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Microscope Adapter
Material:
Aluminum Alloy
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx.281g/9.9oz
Magnification:
1X
Upper Standard C Threaded Interface Diameter:
Approx.25mm/1in
Lower interface Diameter:
Approx.42mm/1.7inHeight
Package List:
1 x Microscope Adapter :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.