.

.

MR 02Y ABS lutka lažna kupola Nadzor sigurnosnih kamera simulirana kamera za dekoriju sa 1pc LED svjetlom, unutarnjem vanjskom lutkoj kameru, dom i poslovanje

MR 02Y ABS lutka lažna kupola Nadzor sigurnosnih kamera simulirana kamera za dekoriju sa 1pc LED

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Tvrsno-efikasna sigurnost : Sa sigurnosnim fotoaparatom MR 02 Y ABS lutka, možete poboljšati svoj dom ili poslovnu sigurnost bez probijanja banke Omogućuje odvraćanje od potencijalnih uljeza i čini ih da dvaput razmišljaju o pokušaju probijanja. Mir uma : Ulaganje u sigurnosnu kameru, čak i ako je to lutka, može pružiti mir uma znajući da je vaš dom ili posao zaštićen. Također vam može pomoći da izbjegnete potencijalne gubitke od krađe ili oštećenja. Jednostavna instalacija : Dummy kamera je brza i jednostavna za instalaciju, bez komplikovanog ožičenja ili podešavanja. Jednostavno ga montirajte na strop ili zid i spremni ste za odlazak. Visok izgled verisimitude : Dizajn kamere čini ga nerazvrstanim iz prave nadzorne kamere. Ima treptajuću LED svjetlu koja dodaje zabludu da je funkcionalna kamera, što ga čini efikasnim odvraćanjem. Unutarnja i vanjsku upotrebu : MR 02 Y ABS lutka lažna kupola za nadzor Novine može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom. Izrađen je od izdržljivih ABS materijala koji je otporan na vremenske prilike i može izdržati elemente. Tvrsno-efikasna sigurnost : Sa sigurnosnim fotoaparatom MR 02 Y ABS lutka, možete poboljšati svoj dom ili poslovnu sigurnost bez probijanja banke. Omogućuje odvraćanje od potencijalnih uljeza i čini ih da dvaput razmišljaju o pokušaju probijanja. Mir uma : Ulaganje u sigurnosnu kameru, čak i ako je to lutka, može pružiti mir uma znajući da je vaš dom ili posao zaštićen. Također vam može pomoći da izbjegnete potencijalne gubitke od krađe ili oštećenja. Jednostavna instalacija : Dummy kamera je brza i jednostavna za instalaciju, bez komplikovanog ožičenja ili podešavanja. Jednostavno ga montirajte na strop ili zid i spremni ste za odlazak. Visok izgled verisimitude : Dizajn kamere čini ga nerazvrstanim iz prave nadzorne kamere. Ima treptajuću LED svjetlu koja dodaje zabludu da je funkcionalna kamera, što ga čini efikasnim odvraćanjem.

Osnovna svojstva

Condition:
Brand New
Material:
ABS
Color:
Black
Power Source:
2*AA(No.5) batteries (excluded)
NO. of LED:
1pc
Package Weight:
Approx. 143g/5.0oz
Package List:
1 * Dummy Camera:
1 * Screw Kit:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.