.

.

Debeli Stalak Za Sudoper, Stalak Za Suđe, Stalak Za Odvod, Posuđe, Stalak Za Suđe, Kutija Za Odvod, Stalak Za Kuhinjske Potrepštine

Debeli Stalak Za Sudoper, Stalak Za Suđe, Stalak Za Odvod, Posuđe, Stalak Za Suđe, Kutija

Ocjena kupaca:

KM 20.70
Od robe
Dostupno je narudžbi

Podešavanje jednim tasterom, samo jedan pritisak, jednostavno podešavanje četvorostepene dužine Neklizajuća usisna čaša može čvrsto usisati sto, A fiksna polica se neće pomjeriti. Odvojivi i laki za čišćenje, laki za rastavljanje, praktičniji za čišćenje, nema mjesta za sakrivanje mrlja. Ispraznite i brzo provetrite da se vazduh osuši. Teleskopski stalak za sudoper je slobodan za proširenje i skupljanje, u potpunosti koristeći prostor za sudoper, a lijevo i desno proširenje i skupljanje nisu ograničeni. Podešavanje jednim tasterom, samo jedan pritisak, jednostavno podešavanje četvorostepene dužine. Neklizajuća usisna čaša može čvrsto usisati sto, A fiksna polica se neće pomjeriti. Odvojivi i laki za čišćenje, laki za rastavljanje, praktičniji za čišćenje, nema mjesta za sakrivanje mrlja. Ispraznite i brzo provetrite da se vazduh osuši. Teleskopski stalak za sudoper je slobodan za proširenje i skupljanje, u potpunosti koristeći prostor za sudoper, a lijevo i desno proširenje i skupljanje nisu ograničeni. Podešavanje jednim tasterom, samo jedan pritisak, jednostavno podešavanje četvorostepene dužine.Neklizajuća usisna čaša može čvrsto usisati sto, A fiksna polica se neće pomjeriti.Odvojivi i laki za čišćenje, laki za rastavljanje, praktičniji za čišćenje, nema mjesta za sakrivanje mrlja.Ispraznite i brzo provetrite da se vazduh osuši.Teleskopski stalak za sudoper je slobodan za širenje i skupljanje, u potpunosti koristeći prostor za sudoper, a lijevo i desno proširenje i skupljanje nisu restricted.Name : multifunkcionalni stalak za sudoper specifikacija : jednostruki sloj Materijal : Ugljični čelik (proces završne obrade površine) Boja : crna Veličina : Kao što je prikazano na gornjoj slici sadržaj paketa : 1*Storage rack Warm Prompt : samo gore navedeni sadržaj pakovanja, ne uključujući druge proizvode.Napomena : snimanje svjetlosti i različiti monitori mogu uzrokovati da se boja objekata na slici malo razlikuje od stvarnog objekta.

Osnovna svojstva

single layer:
Material:
carbon steel (surface baking finish process)
Colour:
Black
Size:
as shown in the picture above
Package Contents:
1*Storage rack:
Warm Prompt:
Only the above package contents, not including other products.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
The non-slip suction cup can suck the table tightly, and the fixed shelf will not move. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.