.

.

Pametna boca za vodu sa LED displejom Temperature,boca za infuziju čaja,putna šolja za kafu,izolovana flaša vode od 17oz/500ml,tikvica za topla i hladna pića

Pametna boca za vodu sa LED displejom Temperature,boca za infuziju čaja,putna šolja za kafu,izolovana flaša

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Smart temperature Display:pametna boca za vodu ima vodootporni LED displej, lako razumljivu temperaturu vode tečnosti dodirivanjem LED velike Screenit niska potrošnja energije i bez promjene baterije. Tehnologija vakuumske izolacije sa dvostrukim zidom : ova šolja za kafu od nerđajućeg čelika 18/8 može držati piće hladnim do 24 sata i držati toplo najmanje 6 sati.Uživajte u ledenoj kafi u vrućem ljetu i pijte toplu kafu ili topli čaj u hladnoj zimi, to će biti odličan poklon za žene. Veliki kapacitet : oko 17 oz(500ml), Veličina : oko 2,56 inča(6,5 cm)*8,86 inča (22,5 cm), ima prefinjen izgled i pravu veličinu.Ove pametne flaše za vodu su ergonomski dizajnirane čine korisnika elegantnijim i neće pasti iz ruke. Savršen dizajn i prenosiv : termos boca za kafu dizajnirana je sa širokim otvaranjem.Poklopac za jednostavno čišćenje potpuno se otvara za temeljito čišćenje.Kompaktan dizajn zauzima minimalan prostor uz maksimiziranje kapaciteta.Odgovara većini držača čaša i veoma je zgodan za nošenje,može se staviti u auto,teretanu,kancelariju, aktivnosti na otvorenom-planinarenje i dom.Put gdje god želite i bez brige da mokrim svoje mjesto. Pokloni za žene : termos flaša za vodu je vaša pohvala i izraz ljubavi prema prijateljici,majkama,ljubavnicima. Sretan rođendan pokloni za žene, hvala pokloni za učitelja, prijatelji. i tako dalje milestone rođendanski pokloni. I savršeno za poklone zahvalnosti,rođendanske poklone za mamu,Božić, poklone zahvalnosti, oproštajne poklone.Ako nešto nije u redu sa vašom narudžbom, slobodno nas kontaktirajte, mi ćemo se potruditi da rešimo vaš problem. Naša pametna termos tikvica od nerđajućeg čelika 304 pogodna je za sve. Ne morate se puniti, baterija u poklopcu može trajati 2 godine za normalno korištenje! Smart tehnologija : smart flaša za vodu je opremljena vakuumskom izolacijom koja održava temperaturu vašeg pića dugo vremena. Potrebno je samo lagano kliziti po LCD ekranu, ekran će prikazati temperaturu i isključiće se nakon 2 sekunde.

Osnovna svojstva

Material:
304 stainless, food gradePP plastic
Size:
22.5cm * 6.5cm(8.86inch*2.56inch)
Capacity:
about 500ml/about17.6oz
Package includes:
1X thermos bottle
Important Note:
Just touch the top of the thermos water bottle cap to see the temperature at every moment. Don't touch the top of the smart vacuum flask with force, just touch the top of the thermos bottle cap gently.:
Tips:
There are electronics in the lid. Do not use a microwave oven to heat, and do not soak the lid in water.:
The temperature of the lid is displayed in degrees Celsius, not in degrees Fahrenheit.:
0°C-36°C Suitable for drinking:
37°C-60°C Recommend to drink:
61°C-100°C Drink cautiously :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.