.

.

TAODAN 4kom pravougaona kutija za skladištenje metala sa šarkama sa poklopcem, višenamjenske prenosive male limenke prazne posude za kućne aktivnosti na otvorenom

TAODAN 4kom pravougaona kutija za skladištenje metala sa šarkama sa poklopcem, višenamjenske prenosive

Ocjena kupaca:

KM 4.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Paket uključuje : 4x pravougaone prazne šarke Veličina Okvira : Cca. 95 x 60 x 20mm / 3. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog kalajisanog čelika i dolazi sa gornjim poklopcima za presovanje,može se koristiti dugo vremena,šarke se lako otvaraju i zatvaraju. Lako za nošenje, sve ivice su glatke i neprimetno ivice mogu eliminisati rizik od bilo kakvog neurednog curenja tokom vaših putovanja.Sa poklopcem, ne brinite o tome da će predmet skliznuti. Široka primjena : može se koristiti za spremanje raznih malih predmeta, kao što su ruž za usne, mente, mini svijeće, ključevi, kozmetika, USB kabl, limenke za uzorke, praznične poklon kartice i drugi mali zanati. Specifikacija : materijal : kalajisani čelik Boja : crna Veličina : cca. 95x60x21mm / 3,7x2, 4x0, 8inches(DxŠx V) karakteristike : jednostavne za nošenje, sve ivice su glatke i bez problema ivice mogu eliminisati rizik od bilo kakvog neurednog curenja tokom vaših putovanja.Sa poklopcem, ne brinite o tome da će predmet skliznuti. Široka primjena : može se koristiti za spremanje raznih malih predmeta, kao što su ruž za usne, mente, mini svijeće, ključevi, kozmetika, USB kabl, limenke za uzorke, praznične poklon kartice i drugi mali zanati. Paket uključen : 4x pravougaona prazna kutija sa šarkama.

Osnovna svojstva

Material:
Tin plated steel
Color:
Black
Size:
Approx. 95x60x21mm/3.7x2.4x0.8inches(LxWxH)
Features:
Easy to carry,all edges are smooth and seamlessly edges can eliminate the risk of any messy leaking during your travels.With lid,do not worry about the item will slid out.:
Widely Application:
Can be used to store a variety of small items, such as lipstick, mints, mini candles, keys, cosmetics, USB cable, sample cans, holiday gift cards and other small crafts.
Package included:
4x Rectangular Empty Hinged Box :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.