.

.

Posuda za pirinač velika posuda za pirinač 10 kg posuda za skladištenje sa poklopcem posuda za skladištenje pirinča posuda za skladištenje pirinča posuda za skladištenje pirinča, polipropilen, plava, mala kuhinjska ostava

Posuda za pirinač velika posuda za pirinač 10 kg posuda za skladištenje sa poklopcem posuda za skladištenje

Ocjena kupaca:

KM 35.48
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ovi rezervoari štede prostor i efikasnije koriste vašu kuhinju i dnevni boravak Dimenzije : 30 x 21,5 x 25 cm, sigurni PP materijali za hranu. Sa čašom za mjerenje, kutija se može zatvoriti i hrana se može mjeriti. Visokokvalitetna kuhinjska posuda za pirinač sa dobrim zaptivanjem,vlagom i insektima. Sigurnost : visokokvalitetni skladišni prostor, održavajte hranu svježom i ukusnom. Specifikacija : Materijal : Polipropilen. Dimenzije proizvoda : 30 x 21,5 x 25 cm. Sadržaj pakovanja : 1 x posuda za pirinač. 1 x čaša za mjerenje.Ovi izdržljivi kvadratni kontejneri posebno su dizajnirani da minimiziraju prostor i mogu se slagati i lako se uklapaju u frižidere, zamrzivače ili ormare.

Osnovna svojstva

Material:
polypropylene.
Product dimensions:
30 x 21.5 x 25 cm.
Package contents:
1 x rice container. :
1 x measuring cup.:
These durable square containers are specially designed to minimize space and are stackable and can easily fit into refrigerators, freezers or cabinets :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.