.

.

PDGJG Kuhinjski Organizator lonac poklopac stalak plastični držač kašike lonac poklopac polica stalak za jelo stalak za tanjir kuhinjski pribor

PDGJG Kuhinjski Organizator lonac poklopac stalak plastični držač kašike lonac poklopac polica stalak

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Multi-funkcijsko skladište bez probijanja, jak nosivi kapacitet, antikorozivna i sprečavanje rđe, antioksidacija, jaka i izdržljiva Kopča u obliku slova u postavljena je čvrsto, a poklopac je pogodan za uzimanje i ne sklizne. Dvoslojno skladište velikog kapaciteta, može istovremeno čuvati 2 poklopca za lonce, lako se uzima i kuva. Žljeb je dizajniran za hvatanje vode, a površina je stabilna i nije mokra. Žljeb je dizajniran za klizanje i klizanje. Multifunkcionalna ostava, univerzalna ostava nije ograničena, poklopac lonca veličine kuhinje, ploča za sečenje su univerzalni. Multi-funkcijsko skladište bez probijanja, jak nosivi kapacitet, antikorozivna i sprečavanje rđe, antioksidacija, jaka i izdržljiva. Kopča u obliku slova u postavljena je čvrsto, a poklopac je pogodan za uzimanje i ne sklizne. Dvoslojno skladište velikog kapaciteta, može istovremeno čuvati 2 poklopca za lonce, lako se uzima i kuva. Žljeb je dizajniran za hvatanje vode, a površina je stabilna i nije mokra. Žljeb je dizajniran za klizanje i klizanje. Multifunkcionalna ostava, univerzalna ostava nije ograničena, poklopac lonca veličine kuhinje, ploča za sečenje su univerzalni. Naziv proizvoda : u stalak za poklopce za zečeve.Specifikacija : 18*12.Boja : zeleni žuti prah bijela narandžasta bijela.Karakteristike : pogodno za čuvanje u kuhinjskim poklopcima za lonce, daskama za sečenje itd.Multi-funkcijsko skladište bez probijanja, jak nosivi kapacitet, antikorozivna i sprečavanje rđe, antioksidacija, jaka i izdržljiva.Kopča u obliku slova u postavljena je čvrsto, a poklopac je pogodan za uzimanje i ne sklizne.Dvoslojno skladište velikog kapaciteta, može istovremeno čuvati 2 poklopca za lonce, lako se uzima i kuva.Žljeb je dizajniran za hvatanje vode, a površina je stabilna i nije mokra. Žljeb je dizajniran za klizanje i klizanje.Multifunkcionalna ostava, univerzalna ostava nije ograničena, poklopac lonca veličine kuhinje, ploča za sečenje su univerzalni.

Osnovna svojstva

18*12.5*8.5cm.:
Material:
ABS.
Color:
green yellow powder white orange white.
Features:
Suitable for storage in kitchen pot covers, cutting boards, etc.
Punching-free, multi-function storage, strong bearing capacity, anti-corrosion and rust prevention, anti-oxidation, strong and durable.:
The U-shaped buckle is placed firmly, and the lid is convenient to take and does not slip off.:
Large-capacity double-layer storage, can store 2 pot lids at the same time, easy to take and easy to cook.:
The groove is designed to catch water, and the surface is stable and not wet. The groove is designed to slide and slip.:
Multifunctional storage, universal storage is not limited, kitchen size pot cover, cutting board are universal.:
Due to the hand measurement, there have size error about 1-2cm :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.