.

.

Stalak za organizatore poklopca za lonce, aluminijumski stalak za organizatore poklopca za lonce jednostavan za postavljanje stalka za odlaganje poklopca lonca Organizator ušteda prostora za upotrebu u kući i kuhinji

Stalak za organizatore poklopca za lonce, aluminijumski stalak za organizatore poklopca za lonce jednostavan

Ocjena kupaca:

KM 14.65
Od robe
Dostupno je narudžbi

Lako za čišćenje : glatka površina, lako za čišćenje komadom vlažne tkanine Sa rezervoarom za vodu : ugrađeni rezervoar za vodu na dnu za skladištenje vode koja kaplje sa poklopaca posude. Štednja prostora : organizator poklopca ormarića je dizajn za uštedu prostora koji održava vašu kuhinju organizovanom i čistom. Široko se koristi u kuhinji. Čvrst i izdržljiv : napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, ekološki, čvrst i izdržljiv. Jednostavan za instaliranje : zidni dizajn, nije potrebno bušenje, jednostavan za instaliranje. Lako za čišćenje : glatka površina, lako za čišćenje komadom vlažne tkanine. Sa rezervoarom za vodu : ugrađeni rezervoar za vodu na dnu za skladištenje vode koja kaplje sa poklopaca posude. Štednja prostora : organizator poklopca ormarića je dizajn za uštedu prostora koji održava vašu kuhinju organizovanom i čistom. Široko se koristi u kuhinji. Čvrst i izdržljiv : napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, ekološki, čvrst i izdržljiv. Jednostavan za instaliranje : zidni dizajn, nije potrebno bušenje, jednostavan za instaliranje. Karakteristike : savršena udica za vješanje kako bi poklopac tava ili lonaca bio uredan i organiziran. Napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, ekološki, čvrst i izdržljiv. Zidni dizajn, nije potrebno bušenje, jednostavan za postavljanje. Ugrađeni rezervoar za vodu na dnu za skladištenje vode koja kaplje sa poklopaca posude. Glatka površina, laka za čišćenje komadom vlažne tkanine. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novmaterijal : Aluminijum Boja : Srebro Veličina : Pribl. 38 * 22 * 4cm / 14.6 inch lista paketa : 1 * pan poklopac stalak za pohranu napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja, hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isto, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta, molimo vas da uzmete pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Material:
Aluminum
Color:
Silver
Size:
Approx. 38*22*4cm / 14.9*8.7*1.6 inch
Package List:
 
1 * Pan lid storage rack:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.