.

.

Stalak za lonce, 6 kom zidnog držača za organizatore poklopca, samoljepljivi stalak za odlaganje poklopca za držanje poklopaca za lonce, poklopci za posude

Stalak za lonce, 6 kom zidnog držača za organizatore poklopca, samoljepljivi stalak za odlaganje

Ocjena kupaca:

KM 5.40
Od robe
Dostupno je narudžbi

Zidni dizajn : usvajanjem zidnog visećeg dizajna, ovaj stalak za držanje poklopca može vam pomoći da stabilno objesite poklopac lonca na zid, a pritom uštedite prostor vaše kuhinje Karakteristike : ovaj stalak za lonce ima jaku nosivost da je siguran i pouzdan za dugoročnu upotrebu, neophodan predmet za savršenu porodičnu kuhinju. Premium materijali : pošto je napravljen od vrhunskog ABS materijala, ovaj stalak za poklopac lonca je otporan na habanje, otporan na toplotu i stabilan za vašu svakodnevnu upotrebu. Jednostavan za upotrebu : lako vam je da instalirate držače poklopca posude bez udaraca, tako što ćete ih samo zalijepiti na glatki zid, bez oštećenja na zidu, čvrste i stabilne, nije lako izgubiti. Toplo Prompt : jednom lijepljenje pan poklopac police na zid, molimo vas da ne zaboravite da ih st i za najmanje 12 sati prije upotrebe, kako bi se povećala stabilnost. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno novo vrsta artikla : stalak za poklopac lonca Materijal : ABS težina : cca.3 Oz veličina : cca.8in lista paketa : 6 x stalak za poklopac lonca napomena : 1.Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pot Lid Rack
Material:
ABS
Weight:
Approx. 121g / 4.3oz
Size:
Approx. 19.5x3.7x2.1cm / 7.7x1.5x0.8in
Package List:
6 x Pot Lid Rack:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.