.

.

Žitarice C Atainer, 2l plastična kutija za skladištenje dozatora za žitarice kuhinjska hrana za zrno pirinač C Onainer, multifunctional Onal Storage za žitarice C Onainer, plastične zatvorene limenke

Žitarice C Atainer, 2l plastična kutija za skladištenje dozatora za žitarice kuhinjska hrana za zrno

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prozirno tijelo, možete vidjeti hranu u kutiji, a kapacitet je veliki Može da sadrži razne namirnice, kao što su slatkiši, žitarice, pirinač, itd. Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, izdržljiv i velikog kapaciteta, sve vrste žitarica mogu se utovariti kako bi vam olakšali život. Jedinstveni dizajn ormarića za jednostavno čuvanje u frižideru, štedeći prostor. Poklopac je takođe merna čaša koja zatvara kutiju i meri hranu. Posuda za žitarice, 2l plastična kutija za skladištenje dozatora žitarica kuhinjska posuda za zrno pirinča, multifunkcionalni kontejner za skladištenje žitarica, plastični zapečaćeni Kansfeature : 1. Poklopac je takođe merna čaša koja zatvara kutiju i meri hranu2. Jedinstveni dizajn ormarića za jednostavno čuvanje u frižideru, štedeći prostor3. Prozirno tijelo, možete vidjeti hranu u kutiji, a kapacitet je velik4. Može da sadrži razne namirnice, kao što su slatkiši, žitarice, pirinač, itd. Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, izdržljiv i velikog kapaciteta, sve vrste žitarica mogu se utovariti kako bi vam olakšali život. Lako se čisti, za temeljno čišćenje posude, samo uklonite silikon pričvršćen za poklopac posude, zatim operite sapunom i isperite vodom. Ponovo zamotajte silikon na poklopac, a zatim ga zatvorite i ponovo upotrijebite.Specifikacija : materijal : PPCapacity : 2 LSize : 14 * 7.5 Cmpaket uključuje : 1 x prenosiva plastična kutija za skladištenje hrane, kutija za skladištenje plastičnog dozatora za žitarice od 2l kuhinjska posuda za zrno riže PP multifunkcionalna.

Osnovna svojstva

Material:
PP
Capacity:
2L
Size:
14 * 7.5 * 29.5CM
The package includes:
1 x portable plastic food storage box, 2L Plastic Cereal Dispenser Storage Box Kitchen Food Grain Rice Container PP Multifunctional :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.