.

.

Set pribora za jelo sa viljuškom za nož, set pribora za jelo od Flatware-a poliran za pranje u mašini za pranje sudova za udobno držanje za decu prijatelje koji rade muž i žena

Set pribora za jelo sa viljuškom za nož, set pribora za jelo od Flatware-a poliran za pranje u mašini za

Ocjena kupaca:

KM 16.25
Od robe
Dostupno je narudžbi

Duga drška stabljike ovog kompleta posuđa su dovoljno dugačke da ne padnu u hranu ili činiju Oblik kašika je okrugao, kadakonomska drška, udobna za držanje. Ovaj set pribora za jelo ima glatke linije sa nježnim i nježnim osjećajem dodira.ich se veoma razlikuje od ostalih kompleta srebrnog posuđa. Moda i klasični dizajn moderan, modni, ali klasični dizajn ovog kompleta srebrnog posuđa daje vašem stolu drugačiji izgled. Sa svijetlom završnom obradom ogledala, jednostavan, jasan i elegantan dizajn može odgovarati svim vašim stolom i prilikama. 304 nerđajući čelik od nerđajućeg čelika premium 304, koji je antikorozivan, ne i stabilan, neće zarđati i izdržljiv.Kućni Set posuđa čini se da izgled imitacije srebrnog posuđa zapravo nije srebrnina, jer srebro nije kao posuđe i štetno po zdravlje, dok je nerđajući čelik pogodniji kao tableware.No morate da brinete o savijanju nakon teške upotrebe, ne preteško i nije se osećalo slabo kada držite u ruci, nazubljeno sečivo noža temeljno seče hranu i meso. Širok opseg primjene savršen za kućnu svakodnevnu upotrebu, restoran, hotel, zabavu, švedski stol itd. Odličan poklon za domaćinstvo, vjenčanje, Božić i druge festivale. Laki za lagani, Setovi noža za viljuške sa kašikom savršeni su za odrasle i djecu, laki za pranje u mašini za suđe.Visoko polirano u ogledalu i neće izgubiti sjajne, zaobljene ivice bez grubih tačaka za udobno držanje, ovo jednostavno i elegantno srebro može se dobro slagati sa vašim postojećim posuđem ili priborom za večeru. Ergonomska ručka, udobna za držanje. Ovaj set pribora za jelo ima glatke linije sa nježnim i nježnim osjećajem dodira. Lagan, savršen za odrasle i djecu , jednostavan za pranje u mašini za suđe. Stabljike ovog kompleta posuđa su dovoljno dugačke da ne padnu u hranu ili činiju. Oblik kašika je okrugao, što se veoma razlikuje od ostalih kompleta srebrnog posuđa. Moderan, modni, ali klasičan dizajn ovog kompleta srebrnog posuđa daje vašem stolu drugačiji izgled.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cutlery Set
Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Knife Size:
Approx. 22.7x2.0cm / 8.9x0.8in
Large Spoon Size:
Approx. 21.8x7.0cm / 8.6x2.8in
Fork Size:
Approx. 22.1x2.5cm / 8.7x1.0in
Small Spoon Size:
Approx. 14.5x3.0cm / 5.7x1.2in
Weight:
Approx.227g/8oz
Package List:
2 x Spoon :
1 x Knife:
1 x Fork:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.