.

.

Natudeco stalak za sušenje posuđa flatware Storage Drainer kuhinjski pribor korpa od nerđajućeg čelika viseći držač za viljuške kašike štapići za jelo

Natudeco stalak za sušenje posuđa flatware Storage Drainer kuhinjski pribor korpa od nerđajućeg

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Vrhunski materijal : držač štapića je napravljen od čistog zadebljanog nerđajućeg čelika,bez brige o bilo kakvoj toksičnoj hemijskoj supstanci u vašoj hrani, pruža vam sigurnije i zdravije iskustvo korišćenja Dizajn drenažne rupe : moderan i jednostavan izgled, podijeljen u više odjeljaka, savršen za srebrninu, posuđe.Jednostavno, sa stilom, praktično i sigurno. Neka sudoper i radna ploča budu manje pretrpani. Funkcija : Ovaj viseći držač štapića za jelo je pogodan za čuvanje,sušenje i čuvanje alata za server za večeru za kuvanje,drži vaš silerware, osuši vaš silerware,spatule/chopchicks/kašike,otvarače za konzerve itd. Lako se čisti : ovaj organizator od nerđajućeg čelika drži sudoper i pultove manje pretrpanim, a odvodnik kuhinjskog posuđa se lako čisti.Ova korpa sa rupama na dnu može se isprati tekućom vodom sa sapunom i spremna za ponovnu upotrebu nakon sušenja. Podijeljeni pretinci : odvojite i Organizirajte svoj kuhinjski radni pribor sa 2 pretinca ili 3 pretinca,omogućava vam da lako klasifikujete svoj pribor ili razne potrepštine za domaćinstvo. Jiadiru shop je kompanija koja uglavnom proizvodi su kuhinjski i kućanski predmeti, Svi naši predmeti izrađeni su od visokokvalitetnih materijala.Možete pronaći mnoge proizvode za svoju porodicu ili prijatelje na Festivalu,kao što su Dan zahvalnosti,Majčin dan,houswarming,vjenčanje itd. Specifikacija : Vrsta Artikla : Stalak Za Sušenje Posuđa Materijal : Nerđajući Čelik Težina : Cca.3 Oz lista paketa : 1 x stalak za sušenje posuđa warm Prompt : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Utensil Drying Rack
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx.387-462g / 13.7-16.3oz
     :
Package List:
1 x Utensil Drying Rack:
 :
Warm Prompt:
 
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.