.

.

Silikonska posuda za LED, izdržljiva kalup za LED No BPA pogodna sa prozirnim poklopcem za Mousse za tortu za kuhinju za čokoladu za dom

Silikonska posuda za LED, izdržljiva kalup za LED No BPA pogodna sa prozirnim poklopcem za Mousse

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dizajn jedinstvenog izgleda, čist i praktičan oblik, može vam omogućiti da lako izvadite kocke leda iz tacne Pogodno za zamrzavanje pudinga, kolačić torte, pripremljene hrane, čokoladni mousse jednostavan za upotrebu. Jednostavan za upotrebu, sipajte vodu u kalup, zatim ga stavite u frižider da se zamrzne, pritisnite dno donjeg kalupa, možete izvaditi kocke leda. Dobar efekat, posuda za led sa prozirnim poklopcem. Efektivno i može provjeriti stanje kockica leda u bilo kojem trenutku. Izdržljiv, napravljen od visokokvalitetnog silikona i PP materijala, bez BPA, siguran za upotrebu i može se koristiti dugo vremena. Izdržljiv, napravljen od visokokvalitetnog silikona i PP materijala, bez BPA, siguran za upotrebu i može se koristiti dugo vremena. Jednostavan za upotrebu, sipajte vodu u kalup, zatim ga stavite u frižider da se zamrzne, pritisnite dno donjeg kalupa, možete izvaditi kocke leda. Dizajn jedinstvenog izgleda, čist i praktičan oblik, može vam omogućiti da lako izvadite kocke leda iz tacne. Pogodno za zamrzavanje pudinga, kolačić torte, pripremljene hrane, čokoladni mousse jednostavan za upotrebu. Dobar efekat, posuda za led sa prozirnim poklopcem. Efektivno i može provjeriti stanje kockica leda u bilo kojem trenutku.Specifikacija : Vrsta Artikla : Ice Tray Material : Silikon+Pplid Dužina : Cca.9 in Mold dužina : cca.3 inmlatna širina : cca. 113g / 4oz lista paketa : 1 Xice Cube Tray Note : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Ice Tray
Material:
Silicone+PP
Lid Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Mold Length:
Approx. 18.5cm / 7.3in
Mold Width:
Approx. 12.3cm / 4.8in
Weight:
Approx. 113g / 4oz
Package List:
1 xIce Cube Tray:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.