.

.

Posuda Za Odlaganje Hrane I Orašastih Plodova Od Željeznog Čaja Sa Poklopcem Pogodna Za Kućnu Upotrebu Mala Težina Male Veličine Laka Za Čuvanje I Nošenje

Posuda Za Odlaganje Hrane I Orašastih Plodova Od Željeznog Čaja Sa Poklopcem Pogodna Za Kućnu

Ocjena kupaca:

KM 46.05
Od robe
Dostupno je narudžbi

Napravljen od visokokvalitetnog željeznog materijala, posebnog tretmana, nije lako zarđati, jak i izdržljiv Sa poklopcem, lako se otvara i zatvara, siguran za upotrebu, jednostavan i praktičan. Sa silikonskim zaptivanjem, dobar efekat zaptivanja, pogodan za zaptivanje grickalica. Tegla za skladištenje može se koristiti za čuvanje grickalica, semena dinje, orašastih plodova, čaja itd. Lagan i male veličine, jednostavan je za čuvanje i nošenje, što ga čini praktičnom teglom za čuvanje za kućnu upotrebu. Karakteristike : napravljen od visokokvalitetnog željeznog materijala, poseban tretman, nije lako zarđati, jak i izdržljiv.Sa poklopcem, lako se otvara i zatvara, siguran za upotrebu, jednostavan i praktičan.Sa silikonskim zaptivanjem, dobar efekat zaptivanja, pogodan za zaptivanje grickalica.Tegla za skladištenje može se koristiti za čuvanje grickalica, semena dinje, orašastih plodova, čaja itd.Lagan i male veličine, jednostavan je za čuvanje i nošenje, što ga čini praktičnom teglom za čuvanje za kućnu upotrebu.Ako imate bilo kakvih pitanja o primanju naših proizvoda, kontaktirajte nas putem e-pošte i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novitem Tip : Tegla Za Skladištenje Materijal : Gvožđe (Prskanje Prahom) + Silikon Prečnik : Cca.1 in Jar visina : cca. 15,5 cm / 6,1 ukupna visina sa poklopcem : cca.8 Oz lista paketa : 1 x tegla za skladištenje napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Jar
Material:
Iron (Powder Spraying) + Silicone 
Diameter:
Approx. 10.5cm / 4.1in
Jar Height:
Approx. 15.5cm / 6.1in
Total Height with Lid:
Approx. 20cm / 7.9in
Weight:
Approx. 306g / 10.8oz
Package List:
1 x Storage Jar
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.