.

.

Miaohy kuhinjska Zlatna čaša stalak za sušenje stalka Iron Cup držač za drenažu za čaše za kafu za odlaganje radne površine

Miaohy kuhinjska Zlatna čaša stalak za sušenje stalka Iron Cup držač za drenažu za čaše za kafu za odlaganje

Ocjena kupaca:

KM 0.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izuzetna tekstura, zlatni premaz, minimalistički geometrijski stalak za žicu, odličan ukras za vašu kuhinjsku radnu ploču Stalak za sušenje čaša sa 6 kukica, savršen za držanje čaša, šoljica, šoljica ili flaša. Gvozdena pravougaona baza, stalak za čaše može slobodno stajati i bezbedno postaviti na pult ili u ormarić. Izdržljivo dno je dizajnirano da izdrži ujednačenu silu i da se čvrsto postavi. Dolazi sa bijelom pločom, lako se čisti. Brzo odvodite, održavajte sve šolje urednim, suvim. Veliki pokloni za Božić, useljenje poklone, odmor pokloni za prijatelje i porodicu itd. Izuzetna tekstura, zlatni premaz, minimalistički geometrijski stalak za žicu, odličan ukras za vašu kuhinjsku radnu ploču. Stalak za sušenje čaša sa 6 kukica, savršen za držanje čaša, šoljica, šoljica ili flaša. Gvozdena pravougaona baza, stalak za čaše može slobodno stajati i bezbedno postaviti na pult ili u ormarić. Izdržljivo dno je dizajnirano da izdrži ujednačenu silu i da se čvrsto postavi. Dolazi sa bijelom pločom, lako se čisti. Brzo odvodite, održavajte sve šolje urednim, suvim. Veliki pokloni za Božić, useljenje poklone, odmor pokloni za prijatelje i porodicu itd. Izuzetna tekstura, zlatni premaz, minimalistički geometrijski stalak za žicu, odličan ukras za vašu kuhinjsku radnu ploču.Stalak za sušenje čaša sa 6 kukica, savršen za držanje čaša, šoljica, šoljica ili flaša.Gvozdena pravougaona baza, stalak za čaše može slobodno stajati i bezbedno postaviti na pult ili u ormarić. Izdržljivo dno je dizajnirano da podnese ujednačenu silu i čvrsto se postavilikomi sa bijelom pločom, lako se čisti. Brzo odvodite, održavajte sve šolje urednim, suvim.Veliki pokloni za Božić, useljenje poklone, odmor pokloni za prijatelje i porodicu itd.Specifikacija : materijal : Metal Size (DxŠx V) : cca. 20x14x17cm / 7, 87x5, 5x6, 7inch Color : Gold Package uključuje : 1*držač čaša za Sušenjeako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Material:
Metal
Size(LxWxH):
approx. 20x14x17cm/ 7.87x5.5x6.7inch
Color:
Gold
Package Include:
1*Drying cup holder:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Home & Kitchen:
Home Storage Mug Hooks:
Dish Racks:
Kitchen Storage Accessories:
Clothes Drying Racks :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.