.

.

SAWQF lonac i Pan Organizator za kabinet podesiv 8 Neklizajući nivoa pot Rack sa 3 DIY metode kuhinja Organizator stalak za lonce & tave

SAWQF lonac i Pan Organizator za kabinet podesiv 8 Neklizajući nivoa pot Rack sa 3 DIY metode kuhinja Organizator

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Skladište radne ploče, lako za uzimanje, bez rđe Ovaj organizator stalka za lonce napravljen od teškog gvožđa sa procesom farbanja sprejom završen. Veoma je čvrst i elegantan. Veličine i smjer ovog stalka za organizatore za tave mogu se podesiti prema vašim potrebama, dajući vam veću fleksibilnost u organizaciji lonaca i tava. Naš stalak za organizatore lonaca pomoći će da vaše lonce, tave, poklopce, tacne, tanjire, listove kolačića i daske za sečenje budu dobro organizovani i lako dostupni. Kompaktan dizajn štedi vam puno prostora u kuhinjskim ormarićima, ostavama i na radnim pločama. Skladište radne ploče, lako za uzimanje, bez rđe. Ovaj organizator stalka za lonce napravljen od teškog gvožđa sa procesom farbanja sprejom završen. Veoma je čvrst i elegantan. Veličine i smjer ovog stalka za organizatore za tave mogu se podesiti prema vašim potrebama, dajući vam veću fleksibilnost u organizaciji lonaca i tava. Naš stalak za organizatore lonaca pomoći će da vaše lonce, tave, poklopce, tacne, tanjire, listove kolačića i daske za sečenje budu dobro organizovani i lako dostupni. Kompaktan dizajn štedi vam puno prostora u kuhinjskim ormarićima, ostavama i na radnim pločama. Karakteristika : skladište radne ploče, lako za uzimanje, bez rđe.Ovaj organizator stalka za lonce napravljen od teškog gvožđa sa procesom farbanja sprejom završen. Veoma je čvrst i elegantan.Veličine i smjer ovog stalka za organizatore za tave mogu se podesiti prema vašim potrebama, dajući vam veću fleksibilnost u organizaciji lonaca i tava.Naš stalak za organizatore lonaca pomoći će da vaše lonce, tave, poklopce, tacne, tanjire, listove kolačića i daske za sečenje budu dobro organizovani i lako dostupni.Kompaktan dizajn štedi vam puno prostora u kuhinjskim ormarićima, ostavama i na radnim pločama.Specifikacija : naziv : Pan rack Organizer Color : Black Tires : 5 gume/8 Guma5 gume veličina : 38 x 21 x 25,5 CM8 gume veličina : 38 x 21 x 52 CMPackage uključeno : 1x stalak za lonce(druga stavka nije uključena) Napomena : · stvarno ručno mjerenje možda neće biti tačno.

Osnovna svojstva

Name:
Pan Rack Organizer
Color:
Black
Tires:
5 Tires/8 Tires
5 Tires Size:
38 x 21 x 25.5 CM
8 Tires Size:
38 x 21 x 52 CM
Package included:
1x Pot Rack(other item not included):
Note:
· The actual manual measurement may not be accurate. The actual size is subject to the actual product.:
· Du to light and shooting conditions, the color of the picture may be slightly different from the actual product. Please be based on the actual product.:
A pot manager for kitchen organization and storage. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.