.

.

Fdit drveni štapići za jelo Set posuđa sa kašikom drveni Flatware japanski stil za višekratnu upotrebu posuđa putni pribor sa torbicom za kampiranje izletišta ili kuće

Fdit drveni štapići za jelo Set posuđa sa kašikom drveni Flatware japanski stil za višekratnu upotrebu

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dr ena drška je laka za držanje i udobna za držanje, toplotna izolacija i proti klizanja Usvajanje ekološki prihvatljivog drvnog materijala, netoksičan, zdrav, siguran i izdržljiv za dugu upotrebu. Lagan i prenosiv, jednostavan za nošenje i pogodan za kućnu, vanjsku, putnu i uredsku upotrebu. Jasna tekstura i elegantna boja, lijepa i praktična, bez blijeđenja i bez plijesni, pouzdan za upotrebu. Pogodan je za čišćenje i višekratnu upotrebu, može se koristiti više puta, praktično za upotrebu. Lagan i prenosiv, jednostavan za nošenje i pogodan za kućnu, vanjsku, putnu i uredsku upotrebu. Usvajanje ekološki prihvatljivog drvnog materijala, netoksičan, zdrav, siguran i izdržljiv za dugu upotrebu. Dr ena drška je laka za držanje i udobna za držanje, toplotna izolacija i proti klizanja. Jasna tekstura i elegantna boja, lijepa i praktična, bez blijeđenja i bez plijesni, pouzdan za upotrebu. Pogodan je za čišćenje i višekratnu upotrebu, može se koristiti više puta, praktično za upotrebu. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novo Vrsta Artikla : Drveni Pribor Materijal : Štapići Za Jelo Dužina : Pribl.3 in veličina kašike : cca. 23,5 x 4 cm / 9,3 x 1,6 po težini : cca.7 Oz lista paketa : 1 par x Chopsticks1 x kašika napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard. Ovaj proizvod je ručno izrađen od prirodnog drveta, a tekstura svake serije je različita.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wood Tableware
Material:
Wood
Chopsticks Length:
Approx. 23.5cm / 9.3in
Spoon Size:
Approx. 23.5 x 4 cm / 9.3 x 1.6 in
Weight:
Approx. 47g / 1.7oz
Package List:
1 Pair x Chopsticks1 x Spoon :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. This product is made of natural wood by hand, and the texture of each lot is different. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.