.

.

WDBBY Chef torba od sintetičke kože od mikrovlakana Roll torba kuhinja za kuhanje prijenosni izdržljiva torba za nošenje džepovi za odlaganje noža

WDBBY Chef torba od sintetičke kože od mikrovlakana Roll torba kuhinja za kuhanje prijenosni izdržljiva

Ocjena kupaca:

KM 4.10
Od robe
Dostupno je narudžbi

Svaka profesionalna torba za komplet sadrži 10 kuhinjskih noževa i sadrži džep sa patentnim zatvaračem koji sadrži dodatke kao što su kašike, gulice, oštrilice za noževe, kuhinjske makaze i još mnogo toga Naša torbica za nošenje sa 10 proreza može primiti kuharske noževe dužine do 18. Naša torba za kuhare teži 2 lbs. ali može udobno držati preko 25 lbs. Svaka rola ima podesivu naramenicu i ručku za nošenje koja omogućava praktičnost i prenosivost noževa sa lakoćom i sigurnošću prilikom odlaska na posao, kulinarske škole, kampovanja ili demonstracija kuvanja. Svaka komponenta našeg roll je dizajniran sa sigurnošću na umu. Naša debela sintetička koža, elastične kopče i premium zakovice su ključne za osiguranje izdržljivosti i maksimiziranje sigurnosti. Naša chef torba ima ergonomski kompaktan dizajn koji drži noževe dužine do 18. Takođe čuva kuhinjski pribor, kao i kulinarske alate i formiraju čvrstu rolu kada se izvija. Svaka profesionalna torba za komplet sadrži 10 kuhinjskih noževa i sadrži džep sa patentnim zatvaračem koji sadrži dodatke kao što su kašike, gulice, oštrilice za noževe, kuhinjske makaze i još mnogo toga. Naša torbica za nošenje sa 10 proreza može primiti kuharske noževe dužine do 18.Naša torba za kuhare teži 2 lbs. ali može udobno držati preko 25 lbs. Svaka rola ima podesivu naramenicu i ručku za nošenje koja omogućava praktičnost i prenosivost noževa sa lakoćom i sigurnošću prilikom odlaska na posao, kulinarske škole, kampovanja ili demonstracija kuvanja.Svaka komponenta našeg roll je dizajniran sa sigurnošću na umu. Naša debela sintetička koža, elastične kopče i premium zakovice su ključne za osiguranje izdržljivosti i maksimiziranje sigurnosti.Naša chef torba ima ergonomski kompaktan dizajn koji drži noževe dužine do 18. Takođe čuva kuhinjski pribor, kao i kulinarske alate i formiraju čvrstu rolu kada se izvija.Specifikacija : materijal : Microfiber Type : Bag Package uključeno : Toolkit*1ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.

Osnovna svojstva

Material:
Microfiber
Type:
Bag
Package Included:
Toolkit*1:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.