.

.

Ziqi 80 komada Set plastičnih štapića za torte, 40 nosača bijelih štapića sa 10 Separatorskih ploča za 4, 6, 8, 10, 12 inča, 30 prozirnih tipli za slaganje slojevitih torti

Ziqi 80 komada Set plastičnih štapića za torte, 40 nosača bijelih štapića sa 10 Separatorskih

Ocjena kupaca:

KM 11.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Pouzdani i izdržljivi : ovi tipli za torte za višeslojne torte izrađeni su od kvalitetne plastike, sa glatkom površinom, sigurni i pouzdani za upotrebu u hrani i kuhinji, nisu laki za lomljenje, mogu se koristiti više puta Jednostavan za upotrebu : ove ploče i stubovi za odvajanje kolača mogu vam pomoći da stabilno držite tortu i lako odvojite tortu, dodajući šarmantnije vašoj torti; takođe možete iseći štapove na različite dužine prema stvarnim potrebama. Uživajte u DIY zabavi : set štapića za torte savršen je za proizvođače torti ili ljubitelje pečenja torti da kreiraju višeslojne torte na zabavi, vjenčanju, rođendanu i tako dalje; možete koristiti set tipli za slaganje torti napravite tortu sa svojom porodicom, uživajući u zabavi DIY, također poboljšajte svoju ručno izrađenu sposobnost. Veličina proizvoda : 2 Set tipla za torte za višeslojne torte dolaze sa 5 različitih veličina uključujući 9cm/3.8 inch i 26cm/10.2 inch, koji su pogodni za tortu od 4, 6, 8, 10, 12 inch. Savršena kombinacija : pakovanje sadrži 10 komada tanjira za odvajanje kolača, 40 bijelih štapića za torte i 30 komada prozirnih tipli za slaganje torti; adekvatna količina i odlična kombinacija za pravljenje zapanjujućih torti. 80pcs torta Tier slaganje kit uključuje 10pcs clear cake separator ploče za 4, 6, 8, 10, 12 inčni torte sa 30pcs clear cake slaganje tiple i 40pcs bijele plastike torta štapići podrška šipke za slojevite torta karakteristike-siguran materijal-kontakt sa hranom sigurno, jasno čvrst akrilne torte ploče, visoke kvalitete bijele šipke i jasan torta Slaganje Tiple, siguran i netoksičan. - Štapovi za tiple za torte-bijele potporne šipke za torte i prozirne igle za slaganje torti,ove 2 različite šipke tvrdoće mogu se koristiti sa pločom za odvajanje torte. - Bijele potporne šipke su deblje i jače, prozirne igle za slaganje se lakše seku, a mogu se koristiti i za piće. Odaberite upotrebu prema vašim potrebama - funkcionalna upotreba-ploče i stubovi za odvajanje torti mogu vam pomoći da lagano držite tortu i odvojite slojeve torte, dodajući šarmantnije vašoj torti; i pogodan je za proizvođače torti ili ljubitelje pečenja torti da kreiraju svoje izuzetne torte.

Osnovna svojstva

Material:
Plastic
Color:
Clear
White rod:
approx. 24 cm/ 9.4 inch in length
Clear rod:
approx. 18 cm/ 7 inch in length
Plates:
approx. 9 cm, 12 cm, 16 cm, 20 cm and 26 cm
Package include:
40 x White plastic cake dowel rods:
30x Clear plastic cake dowel rods:
10 x Cake separator plates:
Note:
1.To make your tiered cake look exquisite and in a nice state, the diameter of the cake plate should be smaller than the cake.:
2.There may be traces of friction on the cake board during the transportation, but it does not affect the use.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.