.

.

Izolacija bez logotipa kutija za ručak, prenosiva dvoslojna električna kutija za ručak kancelarijski radnik grijana kutija za ručak izolacija kutija za ručak

Izolacija bez logotipa kutija za ručak, prenosiva dvoslojna električna kutija za ručak kancelarijski

Ocjena kupaca:

KM 14.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

【O kutiji za ručak】 napravljen od vrhunskog ekološki prihvatljivog PP materijala za zdravu hranu bez BPA, izdržljiv, bez izobličenja, dizajniran sa odvojivim pregradom kako bi hrana bila odvojena, 100% u mikrotalasnoj pećnici, perilica posuđa i zamrzivač sigurni 【Veliki kapacitet i malo tijelo】nudimo ovu elegantnu i funkcionalnu bento kutiju u 2 nivoa, ukupno 500 ml, samo stavite sendviče, hljeb, salatu, špagete, voće, dovoljno je za vrijeme ručka. 【OCCATIONS preporučuje 】osim ugrađenog plastičnog srebrnog posuđa i razdjelnika, ima sigurnu traku za lakši transport. Prenosiv za školu, kancelarijski posao, kampovanje, roštilj, putovanja i druge aktivnosti u zatvorenom ili na otvorenom. 【Nabavite ih s povjerenjem】spakujte i jedite zdrave obroke na poslu, u školi, u teretani ili kad god ste daleko od kuće bez razmišljanja. 4 jedinstvena uzorka dostupna i za djecu i za uniseks odrasle. Vaše 100% zadovoljstvo je naš glavni prioritet. Samo kontaktirajte nas ako dođe do bilo kakvih problema. Karakteristika : jedinstvena moderna 2-slojna bento kutija, moderna i elegantna za izvođenje.Dizajniran sa ugrađenim setom posuđa, štapićima za jelo i kašikom za kupce.Ekološki, bezopasan, jednostavan za čišćenje, bez BPA i zadovoljava FDA standarde.Opremljen sa odvojivim pregradom za hranu, sigurno da nema problema sa hranom.Pogodno za djecu u školu, odrasle na posao, vježbe, kampiranje i putovanja.Specifikacija : Materijal : PP Materijal za hranu dimenzije : 7,4 "x 4,3" ×3,2 " pažnja : ova bento kutija nije nepropusna. Veoma se dobro zatvara, ali da biste bili sigurni kada pakujete tečnosti kao što je supa, držite kutiju uspravno tokom transporta. Dizajniramo ovu bento kutiju za 100% mikrovalnu pećnicu, za pranje u mašini za suđe i zamrzivač, pa je koristite bez brige i oklijevanja. : ) Usluga nakon prodaje : molimo ne ustručavajte se doći kod nas kada dođe do bilo kakvih problema. Pružiti kvalitetne proizvode i usluge kupcima je naš san, dajte San šansu.

Osnovna svojstva

Material:
food grade PP material
Dimensions:
7.4'' x 4.3''×3.2''
Attention:
This bento box is NOT leak proof. It does seal very well, but to be safe when packing liquids like soup, be sure to keep the box upright during transport. :
We design this bento box for 100% microwavable, dishwasher & freezer safe, so please use it without any worry and hesitation. :
)
After-sales Service:
Please do not hesitate to come to us when any problems occur. :
To provide quality products and services to customers is our dream, please give the dream a chance :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.