.

.

DOUBAO dvostruka Plastična odvodna korpa kuhinjska posuda rezanci povrće voće cjedilo za pranje riže Kućni bazen Drainer Organizator alata

DOUBAO dvostruka Plastična odvodna korpa kuhinjska posuda rezanci povrće voće cjedilo za pranje riže Kućni bazen

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Multifunkcionalna kutija za odvod frižidera može se koristiti za čuvanje povrća i voća Odvod je veoma zgodan i može se koristiti i za održavanje svežeg. Kontrastni dizajn, PP Materijal, velike odvodne rupe, zadebljani i nadograđeni materijali. Dvoslojni dizajn može se koristiti kao poslužavnik za voće zasebno ili zasebno. Tradicionalna korpa za voće sipa vodu direktno prilikom čišćenja povrća i voća, a stvari lako otpadaju, a često imaju problema da se ne namoče i ne očiste. Gornji sloj ove odvodne korpe odvodi vodu, donji sloj skladišti vodu, a dvoslojni dizajn se može slagati kako bi se uštedio prostor. Riješite problem očuvanja hrane, prozirnog poklopca za očuvanje, vrlo je lako pronaći hranu kada se čuva u frižideru. Opis : multifunkcionalna kutija za odvod frižidera može se koristiti za čuvanje povrća i voća. Odvod je veoma zgodan i može se koristiti i za održavanje svežeg.Kontrastni dizajn, PP Materijal, velike odvodne rupe, zadebljani i nadograđeni materijali.Dvoslojni dizajn može se koristiti kao poslužavnik za voće zasebno ili zasebno.Tradicionalna korpa za voće sipa vodu direktno prilikom čišćenja povrća i voća, a stvari lako otpadaju, a često imaju problema da se ne namoče i ne očiste.Gornji sloj ove odvodne korpe odvodi vodu, donji sloj skladišti vodu, a dvoslojni dizajn se može slagati kako bi se uštedio prostor. Riješite problem očuvanja hrane, prozirnog poklopca za očuvanje, vrlo je lako pronaći hranu kada se čuva u frižideru.Specifikacija : 86gveličina : 14*9*7 (cm) Boja : roze/zelena/plava Materijal : Ppspecifikacije : integrisani dizajn ručke može održati integritet unutrašnjih i spoljašnjih korpi i osećati se udobno i lako za rukovanje. dizajn mačjih ušiju, veoma jednostavan za . Zaobljeni uglovi su dizajnirani tako da ne povrijedite ruke. Unutrašnji sloj je šuplji, provetren i dreniran, sa odvodnom rupom na dnu.Vanjska kutija za odlaganje vode i unutrašnji odvod vode su praktični i praktični.

Osnovna svojstva

86g:
Size:
14*9*7(cm)
Color:
pink/green/blue
Material:
PP
Specifications:
The integrated handle design can maintain the integrity of the inner and outer baskets and feel comfortable and easy to handle.:
cat ear design, very easy to . The rounded corners are designed so you don't hurt your hands. The inner layer is hollow, ventilated and drained, with a drain hole at the bottom.:
The outer water storage box and the inner water drain are convenient and practical.:
Package Included:
1*draining basket:
2. Due to manual measurement, please allow an error of 0.1-0.5cm, subject to the actual product. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.