.

.

Zhao staklene posude za šećer od kafe sa policom zapečaćene staklene posude za tegle za kafu u zrnu tegle za skladištenje hrane sa Mericama nepropusnih zaključanih stezaljki poklopci kanistera za kafu Set za kuhinju

Zhao staklene posude za šećer od kafe sa policom zapečaćene staklene posude za tegle za kafu u

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Awesome posude za kafu : set posuda za čaj za kafu, kombinacija drveta i stakla su lijepo estetskog, minimalističkog dizajna Ovaj set kanistera za kafu i šećer sa kašikom i policom odlično izgleda na pultu i ide uz bilo koju boju u kuhinji ili kadi. Može maksimalno uštedjeti prostor kuhinji pri skladištenju sastojaka. Omogućava vam bolju organizaciju i čuvanje, što čini kuhinju ili ormarić urednim. Ovaj stilski set savršen je za svaku modernu kuhinju ili ured. Hermetički zatvoreni Organizator za kafu : poklopac staklene tegle za kanister za kafu opremljen je bravom od nerđajućeg čelika i gumenim prstenom, što može učiniti da tegla ima dobru hermetičnost i efikasno izoluje vazduh i vlagu, a hranu održava suvom i svežom tokom dugotrajno skladištenje, čuvajte zrna kafe u hermetičkoj posudi nekoliko sedmica. Takođe je lakše otvoriti i zatvoriti poklopac pomoću zasuna. Prelepe praktične staklene tegle : staklene posude za kafu dolaze sa drvenom podlogom, koja može efikasno da organizuje kanistere i kašike na radnoj površini kako bi vaše stvari bile u redu. Poklopac, kašika i stalak su iste boje što bi moglo biti odličan dekor. Drveni set kanistera za kafu odgovara vašoj kućnoj stanici za kafu, kafe baru, nežna boja drveta doneće vašem domu toplu atmosferu. Istovremeno, prozirno staklo donosi moderan estetski osjećaj. Stakleni set za skladištenje hrane : set za teglu za kafu ima 3 komada staklenih tegli od 51oz / 1700ml u koje može da stane više zrna kafe, mlevene kafe, šećera i soli, raznih orašastih plodova, testenina, čajeva, žitarica itd., Takođe savršenih za čuvanje konzervi, pirinča, brašna, začina, keksa i još mnogo toga. Staklene tegle su pogodnije za upotrebu u kući, uredu i trgovini. Prozirno staklo vam omogućava da lako odaberete hranu koja vam je potrebna, dizajn sa širokim ustima olakšava posezanje unutra i vađenje onoga što Vam je potrebno. Odličan poklon za ljubitelje kafe : tegla za kafu sa mericom i poklopcima, lako se vadi kafa ili čaj iz kanistera, poklopci mogu da održe vašu kafu ili čaj svežim.

Osnovna svojstva

Glass Jar with Lid * 3 + Shelf * 1 + Spoon * 2:
Glass Jar Capacity:51oz / 1700ml *3:
Glass Jar Height:8.6 inches:
Glass Jar Diameter:3.9 inches:
Shelf Size:14.4*5.3*3 inches:
1. There is a silicone seal on the lid of the glass jar, which seals very well, keeping the contents fresh for a longer period of time.:
2. Ideal for glass coffee bean container, loose leaf tea jar or candy cookies storage jar, the clear glass allows you to see what is stored inside without removing the lid.:
3. The coffee storage jar set contains includes a stand, which is more convenient to use. It can be used to store a variety of items such as spices, nuts, snacks, and more. :
4. Glass jars are beautiful in design and can be paired with a variety of home decor styles, serving both practicality and decoration. Additionally, the glass jars can be decorated with ribbon, stickers, or other items, making them even more meaningful and special.:
5. Perfect as a birthday, Christmas, Thanksgiving, New Year, Valentine's Day or Mother's Day gift for friends and family, they will be pleasantly surprised to receive such a thoughtful gift.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.