.

.

Marker jednake porcije za torte, 10/12 komada okrugla pregrada za torte, plastični dvostrani mikrotom za pitu, kuhinjski pribor za pečenje

Marker jednake porcije za torte, 10/12 komada okrugla pregrada za torte, plastični dvostrani mikrotom za pitu,

Ocjena kupaca:

KM 8.16
Od robe
Dostupno je narudžbi

10/12 komada : usvajanjem ovog mikrotoma pite, dostupan je za podjelu torte na 10 ili 12 komada podjednako bez uništavanja oblika torte Udoban za držanje : opremljen ergonomskom ručkom sa obe strane, ovaj mikrotom za tortu je udoban za držanje i jednostavan za kontrolu, pragmatičan za vaš rad na rezanju. čvrst za upotrebu : napravljen je od visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala za hranu, ovaj razdjelnik za torte je otporan na habanje i čvrst za vašu svakodnevnu upotrebu. Široka primjena : ovaj marker jednake porcije za tortu široko se primjenjuje u domaćinstvu, kafiću ili pekari, a vrlo je pogodan za DIY uređenje mousse torte, deserta ili drugih peciva. Iskreno obećanje : uvijek se trudimo da našim kupcima pružimo najbolju uslugu, pa nas slobodno kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima. Specifikacija : vrsta artikla : razdjelnik za torte Materijal : ABS Boja : Kao što je prikazano na slici prečnik : 26.6 in težina : 11g/0.4 oz Primjena : Koristi se kao razdjelnik za torte lista paketa : 1 x razdjelnik za torte napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Cake Divider
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Diameter:
26.8cm/10.6in
Weight:
11g/0.4oz
Application:
Used as cake divider
Package List:
1 x Cake Divider:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.