.

.

TOPINCN posuda za kafu u zrnu od nerđajućeg čelika šećer od brašna zapečaćen kanister sa dvostrukim slojem ojačanog zaključanog prstena Crni

TOPINCN posuda za kafu u zrnu od nerđajućeg čelika šećer od brašna zapečaćen kanister sa dvostrukim

Ocjena kupaca:

KM 10.02
Od robe
Dostupno je narudžbi

Premium materijal - poklopac je izrađen od plastike sa silikonskim zaptivnim prstenom, koji je i Bolje performanse zaptivanja-dvoslojni ojačani prsten za bravu od nerđajućeg čelika,performanse zaptivanja su stabilne,jaka prstenasta kopča,performanse zaptivanja su bolje. Savršena posuda za hranu-ovo je savršeno za suhu robu,hranu,mljevena zrna kafe,čaj,brašno,šećer i začinsko bilje!. Garancija svježine zrna kafe-ugrađeni oneway ventili za odzračivanje zraka pomažu u garanciji svježine vaših zrna kafe držeći zrak vani i bez štetne oksidacije. Postavite datum skladištenja ili datum isteka - datum skladištenja ili datum isteka možete postaviti pomoću točkića za podešavanje datuma na poklopcu kanistera za kafu.To će vam pomoći da pratite svježinu vaše kafe kako biste spriječili otpad i uživali u bogatoj i svježoj kafi u bilo kojem trenutku. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novo Vrsta Artikla : Kanister Za Kafu Materijal : Nerđajući Čelik+Plastika+Silikon Boja : Crna Veličina : Cca.7in kapacitet : 1.8 L stil : jednostavan i moderan lista paketa : 1 x kanister za kafu napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coffee Canister
Material:
Stainless Steel+Plastic+Silicone
Color:
Black
Size:
Approx.19x11.8cm/7.5x4.7in
Capacity:
1.8L
Style:
Simple and modern
Package List:
1 x Coffee Canister :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.