.

.

Kutija za ručak, izolovana Bento kutija za ručak od nerđajućeg čelika nepropusni kontejneri za skladištenje hrane prenosiva termo kutija za ručak velikog kapaciteta za učenike decu

Kutija za ručak, izolovana Bento kutija za ručak od nerđajućeg čelika nepropusni kontejneri za

Ocjena kupaca:

KM 14.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Višenamjenski : izolovane kutije za ručak su pogodne za pripremu hrane, čuvanje, organizaciju i nošenje, mogu da drže testeninu, odreske, sendviče, povrće, orašaste plodove, voće i mnoge druge sastojke koji pomažu u planiranju uravnotežene ishrane Jednostavan za upotrebu : dizajn otvora za odzračivanje pravougaone kutije za ručak može otvoriti otvor za odzračivanje kada se hrana zagreje, što je pogodno za ispuštanje gasa i sprečava opekotine. Nepropusno : metalna posuda za hranu ima četverostrani dizajn sa dvostrukom stezaljkom, poklopac zaključava kutiju za ručak, a hrana nije lako curiti. Opremljen je silikonskim zaptivnim prstenovima, koji se usko uklapa u rub i ima dobar efekat brtvljenja. Visokokvalitetni materijal : unutrašnja podloga kutije za ručak je napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, sa neklizajućim dizajnom na dnu, koji može efikasno sprečiti klizanje, male veličine, male težine, jednostavan za nošenje, pogodan za studente i kancelarijski radnici. Jednostavan za nošenje : bento kutija za ručak od nerđajućeg čelika dolazi sa prenosivom kašikom, uvlačivog dizajna, ne zauzima prostor i lako se čuva. Kutija za ručak ima kapacitet od 650 ml, u koju može stati dovoljno hrane. Naša trgovina ima razne proizvode, uglavnom kućne potrepštine za domaćinstvo, koje mogu u potpunosti zadovoljiti većinu vaših svakodnevnih potreba. Naša prodavnica je oduvek bila posvećena pružanju pogodnosti za vaš život. Ako naiđete na probleme tokom procesa kupovine, možete nas kontaktirati i sigurno ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku. Mala veličina, mala težina i laka za nošenje, ova kutija za ručak je veoma pogodna za studente i kancelarijske radnike. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novitem tip : kutija za Ručakmaterijal : PP, 304 nerđajući čelik, silikon Boja : roze, plava, zelena (opciono)kapacitet : 650mlteža : cca.4in lista paketa : 1 x kutija za Ručak1 x Savjeti za kašiku : 1.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lunch Box
Material:
PP, 304 Stainless Steel, Silicone
Color:
Pink, Blue, Green (Optional)
Capacity:
650ML
Weight:
Approx. 384g / 13.5oz
Size:
Approx. 21x15x6cm / 8.3x5.9x2.4in
      :
Package List:
1 x Lunch Box1 x Spoon:
      :
Tips:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.