.

.

Ceety 2 Oz Grade 304 ogledalo od nerđajućeg čelika polirano sa cijevi za cigare lijevkom uključeno kolekcija Vanjska personalizirana tikvica za kuk

Ceety 2 Oz Grade 304 ogledalo od nerđajućeg čelika polirano sa cijevi za cigare lijevkom uključeno kolekcija

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

2oz tikvica sa ravnim dnom, tikvica od 60 ml sa ovalnim dnom, cijev se može nositi u džepu kao i u vrećici Cijev za tikvicu u obliku cigare izrađena je od lijepog nehrđajućeg čelika. Cijev za tikvicu je delikatna i prenosiva. Muškarcima je pogodno da ga nose svuda. Savršen je za držanje alkoholnog pića, poput vodke, džina, Ruma, tekile. Može biti dobar partner za pecanje ili izlet. Tikvica se može poslati kao poklon za Dan očeva ili poklon za maturu. 2oz tikvica sa ravnim dnom, tikvica od 60 ml sa ovalnim dnom, cijev se može nositi u džepu kao i u vrećici.Cijev za tikvicu u obliku cigare izrađena je od lijepog nehrđajućeg čelika.Cijev za tikvicu je delikatna i prenosiva. Pogodno je da ga muškarci uzimaju everywhere.It savršen je za držanje alkoholnih pića, poput votke, džina, Ruma, tequila.It može biti dobar partner za pecanje ili izlet. Tikvica se može poslati kao poklon za Dan očeva ili poklon za maturu.Specifikacija : Materijal : Nerđajući čelik 304 Naziv proizvoda : 2 unce cijev za vino cigare sa dvostrukom cijevi Materijal za proizvodnju proizvoda : 304 nerđajući čelik, lonac od bakrenog vina kapacitet : 2 unce / 60 ML veličina proizvoda : 210*45 * 23 MMP težina proizvoda : 160g Neto težina, 180 grama Bruto težina, lijevak 8 gpproizvodni proces : lasersko zavarivanje, poliranje ogledala Napomena; prečnik cigare 20 MM ispod paketa uključeno : 1 * 2 oz. cijev za cigare / cijev za vino (bez cigare ) ;1 * lijevak napomena : 1)samo gornji sadržaj pakovanja, ostali proizvodi nisu uključeni.2) Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može se malo razlikovati od slika.3) greška veličine možda 1-2 cm usled ručne mere.Informacije o dodatnim naplatama za artikle isporučene u inostranstvu, vi kao kupac možete biti predmet dodatnih troškova za PDV i / ili carine u vašoj zemlji. Za više informacija o ovim troškovima obratite se carinarnici u vašoj zemlji.Podsjetite : nakon što primite ambalažu, pažljivo provjerite ambalažu i proizvod.

Osnovna svojstva

Material:
Grade 304 Stainless Steel
product name:2 ounces double-tube cigar wine tube:
product materials:304 stainless steel, copper:
wine pot capacity:2 ounces / 60ML :
product size: 210*45* 23MM:
Product weight:
160g net weight, 180 grams gross weight,Funnel 8 g
product process:laser welding, mirror polishing:
note;Cigar diameter 20MM below:
Package Included:
1 * 2 oz. cigar tube / wine tube ( No Cigar ) ;:
1 * Funnel :
NOTE::
1)Only the above package content, other products are not included.:
2) Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
3) Size maybe 1-2 cm error due to hand measure.:
Information on additional charges:
For items delivered internationally, you as a buyer may be subject to additional charges for VAT and/or customs duties in your country. For more information about these costs, please contact the customs office in your country.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
FUNNY and WHIMSICAL DESIGN:
these hand painted and fired large ceramic Tiki tumblers will add a touch of fun and elegance to your barware collection or party.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.