.

.

Tiganj, Tiganj, Neprijanjajući Wok Od Nerđajućeg Čelika, Poklopac Od Kaljenog Stakla I Ručke Otporne Na Toplotu, Ravno Dno Za Domaćinstvo Bez Uljnog Dimnog Lonca, Indukcioni Štednjak Plinski Štednjak Univerzalni

Tiganj, Tiganj, Neprijanjajući Wok Od Nerđajućeg Čelika, Poklopac Od Kaljenog Stakla I Ručke Otporne Na Toplotu,

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Superiorna površina za kuvanje : visoka polirana površina za kuvanje od nerđajućeg čelika sa završnom obradom od zvezdanog praska nudi vrhunsku otpornost na štap i lako održavanje, plus neće reagovati sa hranom, ne menja boje ili menja ukuse, održava svoju originalnu briljantnu završnu obradu jednostavnim čišćenjem Ručka otporna na toplotu : Konturirane ručke od nerđajućeg čelika su ergonomski dizajnirane, trajno osigurane za zavarivanje, pružaju Vam sigurnost i udobno držanje na hladnom, sigurno u mašini za pranje sudova, sigurno u rerni. poklopac za tiganje : stakleni poklopac čvrsto pristaje da se zatvori u vlagu i prirodne sokove hrane, zaključan ukus, teksturu i hranljive materije. Čisti poklopci od kaljenog stakla omogućavaju vam da vidite hranu dok se kuva i sigurni su u rerni, tako da možete završiti pokrivena jela u rerni ili ih držati toplim dok ne budu spremni za posluživanje. Izdržljiva konstrukcija : zadebljana 3-slojna konstrukcija na dnu vezana za udarce sastoji se od izdržljivog nerđajućeg čelika koji obuhvata aluminijumsko jezgro, obezbeđujući brzo ravnomerno zagrevanje i eliminisanje vrućih tačaka. Sigurno na svim pločama za kuvanje : savršeno za sve ploče za kuvanje, kompatibilno sa indukcijom, bezbedno za šporet, rernu, brojlere i mašinu za pranje sudova, optimalan izbor za svakodnevno kuvanje, bezbedno za pranje u mašini za pranje sudova za čišćenje bez napora, pranje ruku je takođe veoma zgodno, ograničena doživotna garancija. Detalles del proizvod Naziv proizvoda : lonac od nerđajućeg čelika karakteristika : ekološki prihvatljiva, posuda bez lepljenja bez premaza, bez rustetmaterijal : Nerđajući čelik, ekološki prihvatljiv poklopac : sa pokrivačem za lonce dubina : 8cmboja : nerđajući čelik boje specifikacija : 31c primenljiva peć : univerzalnakop primjene : porodica, kuhinja, dnevni boravak, itd.☀Paket uključen : 1 x Wok1 x poklopac Lonacasavršen poklon za sve ljubitelje kuvanja! Iznenadite svoju porodicu i prijatelje ovom jedinstvenom i posebnom tavom koju će sigurno voljeti! Ukrasite svoju kuhinju i dodajte zabavan dodir boje svom iskustvu kuvanja većina naših proizvoda je u naturi, slobodno kupujte.

Osnovna svojstva

31cm:
Applicable stove:
universal
Scope of application:
family, kitchen, living room, etc.
☀Package Included:
1 x Wok:
1 x Pot lid:
THE perfect gift for all cooking lovers! Surprise your family and friends with this unique and special pan that they are sure to love! Decorate your kitchen and add a fun touch of color to your cooking experience:
Most of our products are in kind, please feel free to buy.:
If you have any questions or problems, please feel free to contact us by email, we will contact you as soon as possible! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.