.

.

Set za umutiti, 5kom plastični Salon za brijanje frizerska frizerska boja za kosu krema za umutiti Kuhinjski balonski mikser alat za miješanje, mućenje

Set za umutiti, 5kom plastični Salon za brijanje frizerska frizerska boja za kosu krema za umutiti Kuhinjski

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

?【Izdržljiv i lagan】5kom plastični Salon Barber Frizerski Salon boja za kosu krema za umutiti Kuhinjski balon mikser za miješanjeplastična pjenjača.mala kuhinja viskija.Mutilica za kosu.mini plastična pjenjača. ?【Dobra funkcija】meka ručka za držanje je neklizajuća i udobna za upotrebu.Metlica je mini veličine, laka za uzimanje i rad.Kraj ručke ima udicu koja se može objesiti i lako se čisti. ?【Praktični alat】ova pena za jaja se lako čisti i čuva. Apsolutno mikrovalna pećnica i perilica posuđa. 5kom whisks of whisks savršen za sve Vaše potrebe za kuvanjem, alat za mikser sadrži 5kom whisks, što je praktično i praktično za upotrebu. ?【Pogodno za upotrebu】mini set za umutiti.mala metlica za balone.Ova pjenjača može učiniti da tečnost za pastu brzo postane mješavina, što je pogodno za frizersku ili kuhinjsku upotrebu. ?【Pogodno za upotrebu】mini set za umutiti.mala metlica za balone.Ova pjenjača može učiniti da tečnost za pastu brzo postane mješavina, što je pogodno za frizersku ili kuhinjsku upotrebu. Karakteristike : Ova stavka sadrži 5kom viskija, što je praktično i praktično za upotrebu. Napravljen od visokokvalitetne plastike, ovo će biti izdržljivo i lagano. Meka ručka za držanje je neklizajuća i udobna za upotrebu. Ova pjenjača može učiniti da tečnost za pastu brzo postane mješavina, što je pogodno za frizersku ili kuhinjsku upotrebu. Metlica je mini veličine, laka za uzimanje i rad. Kraj ručke ima udicu koja se može objesiti i lako se čisti. Ne samo dobri alati za umutiti boju za kosu, već i savršeni za mućenje umaka, umaka i jaja. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novo Tip predmeta : Viskmaterijal : Plastika količina : 5pc boja glave : zelena, ruža crvena, plava, crna, Purple Handle Boja : Crna dužina : pribl.1 Inchpackage težina : cca. 47g Package uključuju : 5 x Whisks Notes : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Whisk
Material:
Plastic
Quantity:
5PCS
Head Color:
Green, Rose Red, Blue, Black, Purple
Handle Color:
Black
Length:
Approx. 18.1cm / 7.1inch
Package Weight:
Approx. 47g
Package Include:
5 x Whisks:
Notes:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.