.

.

Heimp Silikonski Kuhinjski komplet, visokotemperaturni Set silikonskog posuđa za kuvanje jednostavan za čuvanje udoban za držanje lako se čisti za kuke za kuhinjske uređaje

Heimp Silikonski Kuhinjski komplet, visokotemperaturni Set silikonskog posuđa za kuvanje jednostavan

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Jednostavno 】ovakve kuhinjske potrepštine su obavezne Dizajn je jednostavan i opremljen kantom za odlaganje za jednostavno skladištenje bez zauzimanja prostora. 【Visoka temperatura 】Silikonski set posuđa za kuvanje napravljen od silika gela u kontaktu sa zdravom hranom, besplatan i ekološki prihvatljiv. Visoka temperatura, toplota do 240°. 【Lako za čuvanje】Set silikonskog kuhinjskog posuđa pruža moderan dizajn vaše kuhinje, dizajn kuke se lako čuva, dozator pribora za jelo može se rotirati za 360°. 【 Udobno za držanje】ergonomska ručka za trupce je udobna za držanje, a svako posuđe je napravljeno od nerđajućeg čelika, što je toplota?očuvanje i zaštita od opekotina. 【Lako za čišćenje】jednodijelno oblikovanje, bez praznina, može uhvatiti hranu, lako se čisti, dodajte u svako posuđe kako biste održali najbolje početno stanje memorije. HEIMPFeature : 1. Ova vrsta kuhinjskih potrepština je neophodna. Dizajn je jednostavan i opremljen kantom za odlaganje za jednostavno skladištenje bez zauzimanja prostora. Napravljen od silika gela za kontakt sa zdravom hranom, besplatan i ekološki prihvatljiv. Visoka temperatura, toplota do 240°. Pruža moderan dizajn vaše kuhinje, dizajn kuke se lako čuva, dozator za pribor za jelo može se rotirati za 360 stepeni. Jednodijelno oblikovanje, bez praznina, može uhvatiti hranu, lako se čisti, dodajte u svako posuđe kako biste održali najbolje početno stanje memorije. Ergonomska ručka za trupce je udobna za držanje, a svako posuđe je napravljeno od nerđajućeg čelika, što je toplota?očuvanje i zaštita od opekotina.Specifikacija : Vrsta Artikla : Set Posuđa Za Silikonsko Kuvanje Materijal : Silikon + Kompozitno Drvo Boja : Bijela Težina : Cca.07 lb Set : 12pcspackage List : 1 x Spatula1 x curi Shovel1 x kašika za Supu1 x veliki Colander1 x cjedilo za Rezanke1 x ravna Žlica1 x lopatica za Patke1 x Scoop1 x Strugač1 x Četka1 x Visk1 x štipaljka za Hranu1 x skladište Bucket Note : 1.

Osnovna svojstva

Item Type:
Silicone Cooking Utensil Set
Material:
Silicone + Composite Wood
Color:
White
Rough Weight:
Approx. 1397g/3.07lb
Set:
12pcs
Package List:
1 x Spatula:
1 x Leaky Shovel:
1 x Soup Spoon:
1 x Large Colander:
1 x Noodles Strainer:
1 x Flat Spoon:
1 x Duckbill Shovel:
1 x Rice Scoop:
1 x Scraper:
1 x Brush:
1 x Whisk:
1 x Food Tongs:
1 x Storage Bucket:
Note:
1. Tips to eliminate peculiar smell:
soak the product in salt for about half an hour, wash and dry, and the peculiar smell will disappear wooden handle silicone cookware cannot be used in dishwashers.
2. The basic information is manual measurement, and there are slight errors, which are normal phenomena. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.