.

.

Ledeni bleder ručno ručni kućni ledeni padu sa sečivom od nehrđajućeg čelika, mini prenosni proizvođač leda za izradu ledenih pića različitih ukusa

Ledeni bleder ručno ručni kućni ledeni padu sa sečivom od nehrđajućeg čelika, mini prenosni proizvođač

Ocjena kupaca:

KM 15.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Efikasno drobljenje leda : Ova mašina za drobilice za led opremljena debelim dvostrukim noževima od nehrđajućeg čelika koji mogu lako i brzo i brzo srušiti led Može se dovršiti za otprilike nekoliko sekundi nakon što stavite na kockice leda i započnite operaciju. Nema potrošnje energije : ručni aparat za ručno radilo ne zahtijeva struju i baterije, možete ga koristiti u bilo kojem trenutku, bilo gdje, čak i na otvorenom, može vam pomoći da se obrijati konusom sladoleda da biste se zabavljali. Mala i lagana : ručni drobilica za ledene mase može lako napraviti snežne konuse i zdrobljeni led, a drobljeni led je gladak. Stroj za snežni konus je jednostavan za čišćenje i nošenje, udobna ručica ručne ručice i neklizajućom bazom. Jednostavno za upotrebu : Jednostavan za upotrebu, najbolji efekat se može postići pritiskom na zdrobljeni ledeni poklopac rukom tokom rada. Prijenosni ručni dizajn rada može vam pomoći da se obrijati konus leda i snega čak i kada nema struje, a za zabavu je i piće na otvorenom. Široko proizvedeno : Nakon završetka možete napraviti razne svježe i ukusne smoothieve ili cool snježno blato koktel.it idealan je izbor za bar piće i zabavu za zabavu kod kuće. Efikasno drobljenje leda : Ova mašina za drobilice za led opremljena debelim dvostrukim noževima od nehrđajućeg čelika koji mogu lako i brzo i brzo srušiti led. Može se dovršiti za otprilike nekoliko sekundi nakon što stavite na kockice leda i započnite operaciju. Nema potrošnje energije : ručni aparat za ručno radilo ne zahtijeva struju i baterije, možete ga koristiti u bilo kojem trenutku, bilo gdje, čak i na otvorenom, može vam pomoći da se obrijati konusom sladoleda da biste se zabavljali. Mala i lagana : ručni drobilica za ledene mase može lako napraviti snežne konuse i zdrobljeni led, a drobljeni led je gladak. Stroj za snežni konus je jednostavan za čišćenje i nošenje, udobna ručica ručne ručice i neklizajućom bazom.

Osnovna svojstva

Type:
Manual ice crusher
Color:
sky blue
Material:
ABS
Size:
27*15.5*7CM/10.62*6.1*2.75IN
Weight:
about 0.6kg
Hand Crank Ice Shaver Crusher:
Portable Manual Shredding Cone Maker Snow :
The package includes:
1x Ice Crusher (The demonstration of other accessories is not included in the picture.):
Notes:
1. Measurement of the item lying on the table may cause slight difference.:
2. The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness when photo taking.:
Thank you for your understanding! :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.