.

.

Vifemify drvena začina Jar sol i kutija za posudu sa šećerom paprike sa kašikom i poklopcem Eko-ECO-om i zdravom prašinom i vlagom

Vifemify drvena začina Jar sol i kutija za posudu sa šećerom paprike sa kašikom i poklopcem Eko-ECO-om

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Može se koristiti za pohranu šećera, soli, sosa, sirćeta, bibera, začina itd Izrađene od prirodnog datuma, male veličine, lagane težine, zaštitu okoliša i zdravlje. Dokaz o prašini i vlagu, održavajući originalni okus začina, pogodan za sve vrste začina. Koristi se u kućnim kuhinjama, restoranima i kantinama, također za vanjsko putovanje, izletike, kampiranje i roštilje. Sadrži poklopac i kašiku, jednostavan za upotrebu i jednostavan za sezonu. Može se koristiti za pohranu šećera, soli, sosa, sirćeta, bibera, začina itd. Izrađene od prirodnog datuma, male veličine, lagane težine, zaštitu okoliša i zdravlje. Dokaz o prašini i vlagu, održavajući originalni okus začina, pogodan za sve vrste začina. Koristi se u kućnim kuhinjama, restoranima i kantinama, također za vanjsko putovanje, izletike, kampiranje i roštilje. Sadrži poklopac i kašiku, jednostavan za upotrebu i jednostavan za sezonu. Karakteristike proizvoda : Može se koristiti za skladištenje šećera, soli, sosa, sirćeta, paprike, začine it.made od prirodnog datuma, male veličine, lagane težine, zaštita okoliša i zdravlja, držeći originalni okus začina, Pogodno za sve vrste začina. Kuhinje, restorani i kantine, također za vanjsku putovanja, izletike, kampiranje i roštilje. Includes Poklopac i kašika, jednostavna za sezonu, imate bilo kakvih pitanja o proizvodu Primili ste, obratite nam se e-poštom i javit ćemo vam se što je prije moguće. Vrsta predmeta : Drveni začini Potmaterijal : kao što je prikazano u veličini slike (ne uključuje veličinu poklopca) : cca.9x6cm / 3,5x2,4 IN (D x V) Veličina kašike : cca.2 (l x w) Težina : cca.5ozpackage lista : 1 x Pot1 x lid1 x Spoonnote : Novi drveni softver imat će malo miris, tako da se može natopiti u toplom vodi s malom količinom vinograda. Ne stavljajte ga u mikrovalnu pećnicu ili ga stavite u lonac za kuhanje. Ne izlažite suncem da biste izbjegli deformaciju.don ' T nemojte se dugo uroniti u tečnost ili se postavlja na vrlo vlažno mjesto, samo ga stavite na ventilirano mjesto.

Osnovna svojstva

Item Type:
Wood Spice Pot
Material:
Jujube Wood
Color:
As shown in the picture
Product Size(Not Include Lid Size):
Approx.9x6cm/3.5x2.4in(D x H)
Spoon Size:
Approx.13x3cm/5.1x1.2in(L x W)
Weight:
Approx.156g/5.5oz
Package List:
1 x Pot1 x Lid1 x Spoon
Note:
The new woodenware will have a little smell, so it can be soaked in warm water with a small amount of vinegar.Do not put it in a microwave oven or put it in a pot for cooking.Do not expose to the sun for a long time to avoid deformation.Don't be immersed in liquid for a long time or placed in a very humid place, just put it in a ventilated place.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.