.

.

Natudeco začinski nosač začinjeno začinski komplet za sezonu sa 8 staklenke za razmatranje za začinjenje za ormar za kabinet i začin Organizator za sol crni paprike Kuhinjski materijal

Natudeco začinski nosač začinjeno začinski komplet za sezonu sa 8 staklenke za razmatranje za začinjenje za ormar

Ocjena kupaca:

KM 18.39
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Multifunkcionalni opštinski nosač začina】 Ovaj praktični stalak za začinu dolazi sa 8 boca začina za pohranu često korištenih začina, uključujući bosiljak, timijan, peršun, marjoram, sol, crni biber i više, čineći kuhanje zgodnim i zabavnim 【Rotirajuće dizajn 360 °】 Držač začina može se rotirati za 360 stepeni u smjeru kazaljke na satu ili u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, jednostavan za pronalaženje željenog začina, samo okrenite ručicu, štedeći vrijeme i trud. Istovremeno, dizajn jasnog stakla omogućava vam da odaberete začine brzo i tačno. 【Podesiva veličina izlaza】 Boca začina ima tri dizajna izlijevanja, koja se mogu zakretati prema veličini čestica i može se prebaciti na volju. Veliki dizajn usta boce jednostavan je i prikladan prilikom popunjavanja začina, a neće lako prelijevati. 【Dobar izbor poklona】 Visokokvalitetni i izdržljiv rotirajući začinski ormar je stabilan i održava tegle začina dobro organizirano i nije lako padati. Ovo bi mogao biti odličan poklon za Božić, savršen poklon za nove godine, odličan poklon za novog vlasnika kuće ili mladencima. 【Siguran i izdržljiv materijal】 Svaka boca začina izrađena je od visokokvalitetne kućne ljubimce hrane, što je sigurno, higijensko i izdržljivo. Pouzdano skladištenje začina i prozirne tegljače za Jar za lako gledanje začina. 【Multifunkcionalni opštinski nosač začina】 Ovaj praktični stalak za začinu dolazi sa 8 boca začina za pohranu često korištenih začina, uključujući bosiljak, timijan, peršun, marjoram, sol, crni biber i više, čineći kuhanje zgodnim i zabavnim. 【Rotirajuće dizajn 360 °】 Držač začina može se rotirati za 360 stepeni u smjeru kazaljke na satu ili u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, jednostavan za pronalaženje željenog začina, samo okrenite ručicu, štedeći vrijeme i trud. Istovremeno, dizajn jasnog stakla omogućava vam da odaberete začine brzo i tačno. 【Podesiva veličina izlaza】 Boca začina ima tri dizajna izlijevanja, koja se mogu zakretati prema veličini čestica i može se prebaciti na volju.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Seasoning Bottle
Material:
PET Plastic
Product Size:
Approx. 17.5 x 21cm / 6.9 x 8.3in
Weight:
Approx. 1043g / 36.8oz
  :
Package List:
8 x Seasoning Jar:
1 x Rotating Rack:
1 x Rotating Rack Handle:
  :
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.