.

.

Wionc čaj za čaj ljubičasta glina kvadratni filter čajnik ljepota od kozmetika sirovina ručno rađena butik čaj 180ml

Wionc čaj za čaj ljubičasta glina kvadratni filter čajnik ljepota od kozmetika sirovina ručno rađena butik

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Klasični oblik lonca, oblik se uspravlja i ogromni, a izuzetno je atmosferska Ovaj lonac je izuzetno napravljen i jedinstven, sa okruglim i moćnim tijelom. Ručica lon se proteže prema gore od ramena karoserije lonca, a zatim pametno zatvara trbuh lonca, linije su elegantne i graciozne. Konture cijelog tijela lonca, poput izljeva i ručke, su i reagovate i skladne, živopisne i prirodne, baš poput prirode. Potpuno ručno izrađen proizvođač lonca, pažljivo nasljeđuje zanat / životni vijek. Klasični oblik lonca, oblik se uspravlja i ogromni, a izuzetno je atmosferska. Ovaj lonac je izuzetno napravljen i jedinstven, sa okruglim i moćnim tijelom. Ručica lon se proteže prema gore od ramena karoserije lonca, a zatim pametno zatvara trbuh lonca, linije su elegantne i graciozne. Konture cijelog tijela lonca, poput izljeva i ručke, su i reagovate i skladne, živopisne i prirodne, baš poput prirode. Potpuno ručno izrađen proizvođač lonca, pažljivo nasljeđuje zanat / životni vijek. Karakteristike : Klasični oblik lonca, oblik se raste i ogromno, a to je izuzetno atmosferski.od izvrsno izrađen i jedinstven, s okruglim i moćnim tijelom. pametno zatvara trbuh lonca, linije su elegantne i graciozne. Konture cijelog tijela lonca, poput izljeva i ručke, su i prirodne, baš kao prirode, baš kao prirodna Izrađen proizvođač lončana, pažljivo nasljeđuje zanatsko-životno stanje : Tip : čajnik Mamaterial : sirove rude Purple Sandcraft : Manualsize : Kao što je rezolucija za : čaj / crni čaj : jednostavan za upotrebu. Porodična upotreba, opcije putovanja i poklona : 1 Tapotonirano sadržaj paketa je uključen, drugi proizvodi nisu uključeni. Poštovani kupci, zbog efekata osvjetljenja, ručno mjerenje i druge razloge, boje i veličine između Fotografija i stvarni predmet mogu biti malo drugačiji. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala! Radovi su duboki u konotaciji, elegantnoj i velikodušnom, izvrsnoj izradi i kompletnim modelima.

Osnovna svojstva

Type:
Teapot
Material:
raw ore purple sand
Craft:
Manual
Size:
as shown
Suitable for:
tea/black tea/scented tea, etc.
Features:
Easy to use. Family use, travel and gift options.
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.