.

.

REDDREAMER 14-inčni vinski stakleni staklo, ispod ormara za vinsko staklo Držač od nehrđajućeg čelika Chrome Finish Stemware Rack - Viseći držač za stabljiku za ormarić Kuhinja bara, set 2

REDDREAMER 14-inčni vinski stakleni staklo, ispod ormara za vinsko staklo Držač od nehrđajućeg čelika Chrome

Ocjena kupaca:

KM 6.99
Od robe
Dostupno je narudžbi

Funkcionalni i elegantni : Napravljen od poliranog kroma ovog vinskog stakla, moderni stil dizajna dodaje dodir elegancije u vašu kuhinju ili šipku dekora Sa izdržljivom konstrukcijom, držač za stamver je jednostavan za čišćenje i trajat će cijeli život. Vaš će stabljični softver naglasiti vašu postojeću kabineriju u ovoj pogodnom jedinici za pohranu. Skladištenje i organizacija : Instalirajte što više stalka za stabljike postavljate ispod ormara u vašoj kuhinji, baru, trpezariji ili bilo gde želite. Izgleda sjajno i sprečava vaš stemver spreman za vaš sljedeći improvizirani okupljanje. Fleksibilan za smještaj : Jedan red drži do 4 čaške, možete odabrati koliko su redova instaliranih u skladu s ormarom, bez obzira na broj čaša, vinski stakleni regali su neovisni. Jednostavan za instalaciju : Držač za vinski staklo dolazi u potpunosti sastavljen, ali zahtijeva ugradnju. Hardver je uključen za jednostavno postavljanje. Instalacija je povjetarac sa uključenim vijcima i sidrama. Odgovara se ispod većine ormara. Uživajte u instalaciji!. Veličina : Jedan red, 2 komada po paketu, 14 x 4,6 x 2 inča. Imat ćete dovoljno prostora za spremanje svih svojih staklenih posuđa za zabavu, ali ako vam treba više prostora, možete instalirati više jedinica jedan pored drugog za dodatni prostor. Napravljen od poliranog kroma, moderan stil dizajna Ovaj vinski stakleni staklo dodaje dodir elegancije u vašu kuhinju ili šipku Décor. Sa izdržljivom konstrukcijom, stalak za stampware lako je očistiti i trajati će cijeli život. Vaš će stabljični softver naglasiti vašu postojeću kabineriju u ovoj pogodnom jedinici za pohranu. Instalirajte što više stalka za stampware-a ispod ormara u vašoj kuhinji, baru, trpezariji ili bilo gde želite. Izgleda sjajno i spremno za vašu sljedeću improviziranje : ▶ 1 redak sadrži do 4 čaške, možete odabrati koliko redova instaliranih u skladu s ormarom, bez obzira na broj čaša, vinski stakleni regali su neovisni.

Osnovna svojstva

▶Single row.:
▶14 x 4.6 x 2 inch/35.6 x 11.7 x 5cm.:
▶2 Piece per pack.:
You will have enough room to store all your glassware for entertaining, but should you need more space you can install multiple units side by side for additional space.:
Put it in your shopping cart and get a 100% refund if you are not satisfied. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.