.

.

Posuda za posluživanje kvadrata, 11,8 inča Drvo otomansko ukrasna ladica sa prosipatičkim serviranjem, čaj za čaj za grickalice za hranu za posluživanje hrane za kućnu kuhinju Restoran

Posuda za posluživanje kvadrata, 11,8 inča Drvo otomansko ukrasna ladica sa prosipatičkim serviranjem, čaj

Ocjena kupaca:

KM 6.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

? Praktičnost : Multifunkcionalna ladica s podignutim ivicama može spriječiti preliv vaše omiljene hrane i pića, a lako je popraviti Lako premjestiti sve dok čisti. Kao ukras za ladicu za sobu može uštedjeti puno prostora za vaš dnevni boravak i kuhinju. ? Dimenzije : ladica mjeri 11,8 x 11,8 x 0,8 inča, osiguravajući dovoljno prostora da lako postavite svoju omiljenu hranu. Te velike palete imaju visoke strane za 0,8 inča kako bi se spriječile pad predmeta. Savršena glatka površina i boja ladice čine da izgleda sjajno, moderno i elegantno u restoranu ili kući. Polobljavajući : ladice za hranu mogu se koristiti u hotelima, restoranima, kafićima, kantinama, porodicama i drugim mjestima. Naše kozmetičke ukrasne ladice mogu se koristiti i u nakitu, daljinskim upravljačima, naočalama, ukrasima i časopisima. Ove izdržljive crne palete pomoći će vam da ispunite zadatke koje su vam potrebne. ? Visokokvalitetni materijal : ladica je izrađena od prirodne paulovnije, izdržljive, otporne na habanje i može se dugo koristiti. Unutarnja površina ladice za hranu je glatka i jednostavna za čišćenje. Možete ručno čistiti ili obrisati ladicu vlažnom krpom. Kada se ne koristi, može se složiti i pohraniti. ? Višenamjenski : drveni servisni ladici koriste se za pružanje vode, čaja, kafe, soka i drugih pića, kao i kolače, hleb, voće i druge hrane. Pogodan je za porodičnu i vanjsku okupljanju, poput roštilja, bočne obroke bazena, dvorišne zabave i izletišta. ? Praktičnost : Multifunkcionalna ladica s podignutim ivicama može spriječiti preliv vaše omiljene hrane i pića, a lako je popraviti. Lako premjestiti sve dok čisti. Kao ukras za ladicu za sobu može uštedjeti puno prostora za vaš dnevni boravak i kuhinju. ? Dimenzije : ladica mjeri 11,8 x 11,8 x 0,8 inča, osiguravajući dovoljno prostora da lako postavite svoju omiljenu hranu. Te velike palete imaju visoke strane za 0,8 inča kako bi se spriječile pad predmeta.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Serving Tray
Material:
Paulownia Wood
Color:
Black
Size:
Approx.30x30x2cm/11.8x11.8x0.8in
Application:
Tea tray
Weight:
Approx.328g/11.6oz
Package List:
1 x Serving Tray:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.