.

.

Syksol Guangming - Webrediter Mat Frižider Liners Eva ladica ormar za ormar za ormariću Vodootporna toplotna izolacija Tabela ladica za ladicu Placemat za kućnu kuhinju

Syksol Guangming - Webrediter Mat Frižider Liners Eva ladica ormar za ormar za ormariću Vodootporna

Ocjena kupaca:

KM 21.84
Od robe
Dostupno je narudžbi

①ULTRA Niska temperatura (70 ℃), mekani dodir, ali visoka duktilnost, sa konveksnim uzorkom, vrhunskom antikliznom efektu ②Multifunkcionalno, može se smanjiti u bilo koju veličinu koja vam je potrebna : Može se koristiti za ukrašavanje vaših polica, ladica, kontrabona, trpezarijskih tablica, pa čak i stolova. ③USING EVA Ekološke materijale, koji se mogu reciklirati i razgraditi, neće proizvesti toksični plin kad se izgore, i neće zagađivati ​​zrak. ④ Kad se zaprlja, može se lako očistiti ili oprati. Mogući se da se može pratiti, za višekratna i brzo sušenje. Podozvano za hladnjake, vodootporan, otporan na prašinu, otpornost na ulje, lako čišćenje, zaštitu namještaja i poboljšati kvalitet. Dobrodošli u našu trgovinu, imamo mnogo kategorija za odabir : ①ultra niska temperatura (70 ℃), mekani dodir, ali visoka duktilnost, sa konveksnim uzorkom, vrhunska, može se ući u bilo koju veličinu Potrebno je : Može se koristiti za ukrašavanje vaših polica, ladica, kontrabona, blagovaonica, pa čak i stolovi. Eva ekološki prihvatljivi materijali, koji se mogu reciklirati i razgraditi, neće proizvesti toksični plin kada se ne bi izgorio i neće zagađivati ​​zrak. ④ Kad se zaprlja, može se lako očistiti ili oprati. Mogući sušenje za višekratnu upotrebu i brzom sušenjem, vodootporan, otporan na prašinu, ulje, lagan za čišćenje, zaštititi namještaj i poboljšati kvalitet. Specifikacija : boja : ružičasta / plava / zelena zaštita okoliša Produkt : 45 * 29 CMProdukt Neto težina : oko 40 grama po komadu : OPP bagskaža sadrži : hladnjak mat * 9 Notes : 1. Neznatna fotografija i različiti monitori mogu uzrokovati da boja objekta na slici bude malo drugačija od stvarnog objekta. Dopuštena greška mjerenja je + / 1 3cm.

Osnovna svojstva

Color:
pink/blue/green
Material:
EVA environmental protection material
Product size:
45*29CM
Product net weight:
about 40 grams per piece
Packing:
OPP bag
Package contains:
refrigerator mat*9
Notes:
1. Slight photography and different monitors may cause the color of the object in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/ 1 3cm. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.