.

.

ALREMO HUANGXING - Condement Jar začinski kontejner, kontejner za uklanjanje, sa poklopcem za prašinu za kuhinjsko kuhanje začina začina začina sos

ALREMO HUANGXING - Condement Jar začinski kontejner, kontejner za uklanjanje, sa poklopcem za prašinu

Ocjena kupaca:

KM 1.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Visokokvalitetni nehrđajući čelik, neće dugo hrđati i anti 鈥慶 orrozion za garantovanje sigurno korištenja proizvoda Lagana i kompaktna veličina, jednostavna za skladištenje i uštedu više prostora. Sa poklopcem za prašinu kako bi se spriječilo prašinu u bocu, tako da je boca čistač i sigurnija. Visok 鈥憅 Uality drvna baza, meka i glatka materijala, prirodna, sigurna i zdrava. Multi funkcionalni začinski nosač, jednostavno skladištenje. Savršeno za posluživanje i skladištenje svih vaših omiljenih začina i začini. Visokokvalitetni nehrđajući čelik, neće dugo hrđati i anti 鈥慶 orrozion za garantovanje sigurno korištenja proizvoda. Lagana i kompaktna veličina, jednostavna za skladištenje i uštedu više prostora. Sa poklopcem za prašinu kako bi se spriječilo prašinu u bocu, tako da je boca čistač i sigurnija. Visok 鈥憅 Uality drvna baza, meka i glatka materijala, prirodna, sigurna i zdrava. Multi funkcionalni začinski nosač, jednostavno skladištenje. Savršeno za posluživanje i skladištenje svih vaših omiljenih začina i začini. Visokokvalitetni nehrđajući čelik, neće dugo hrđati i anti 鈥慶 orrozion za garantovanje sigurno korištenja proizvoda. Lagana i kompaktna veličina, jednostavna za skladištenje i uštedu vas više razmak. Visok 鈥憅 Uality drvna baza, meka i glatka materijala, prirodna, sigurna i zdrava. Multi funkcionalni začinski nosač, jednostavno skladištenje. Savršeno za posluživanje i skladištenje svih svojih najdražih začina i uklanjanje : Vrsta predmeta : Condement Conterermaterial : 304 Nehrđajući čelik + Woodcolor : Kao što je prikazano u Schictovejlu veličini : cca.13x5inweight : cca.5ozaplikacija : začin Jarpackage lista : 1 x Rack2 x pot Note : 1. Molimo dopustite 1 鈥? U grešci zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Item Type:
Condiment Container
Material:
304 Stainless Steel + Wood
Color:
As shown in the picture
Overall Size:
Approx.13x14cm/5.1x5.5in
Weight:
Approx.213g/7.5oz
Application:
Seasoning Jar
Package List:
1 x Rack:
2 x Pot:
Note:
1. Please allow 1鈥?in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.