.

.

Kutija za ručak, 6.3x5.11x2.75in kutija za skladištenje hrane, 900ml Bento kutija sa crtanom sovom, prehrambena sigurna PP plastična kontejner za hranu, sigurna mikrotalazna ručak za pohranu spremnika sa kašikom i vilicom

Kutija za ručak, 6.3x5.11x2.75in kutija za skladištenje hrane, 900ml Bento kutija sa crtanom sovom,

Ocjena kupaca:

KM 1.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Premium materijal : kutija za odlaganje hrane izrađena je od hrane bez hrane, bez olova, besplatna, bez PVC-a i ftalata, što je sigurno za upotrebu Vrlo je izdržljiv, atraktivan i jednostavan za čišćenje. Veliki kapacitet : Kapacitet kontejnera za hranu je 930ml za pakiranje dovoljno zdrave hrane za odrasle. U međuvremenu, opremljeni su kašikom i vilicom, kutija za ručak je laganija i jednostavna za prikladnije za nošenje i upotrebu. Široka primjena : kontejner za skladištenje hrane pogodan je za školu, ured, fabriku, dom i na otvorenom. Stavite tjesteninu, piletinu, salatu, sendvič, voće, grickalice ili suši u njemu i uživajte u njemu kada i gdje volite. Praktična bento kutija : sa stilskim dizajnom i oblikovanjem sove, kutija za ručak dizajnirana je za dobar apetit za ručak sa uravnoteženom zdravom hranom. Izdržljiv je, otporan na mrlje i za višekratnu upotrebu. Dobro brtvljenje : ugrađen u brtveni gumeni prsten, spremnik za ručak može poboljšati brtvenu performanse kutije za ručak i zadržati konzerviranje topline. Ova kutija za ručak za crtane sova izrađena je od hrane sigurnog plastike, bez olova, bez obzira na BPA, bez PVC-a i ftalata, sigurna za upotrebu. Veliki kapacitet, možete staviti više hrane ili užine. Prostor za grad, prilagođen djeci, lako otvoreni poklopac. Uvjeti : 100% Potpuno novi i visoki kvalitet Materijal : Hrana-siguran PP plastični kapacitet : 900mlcolor : ružičasta, žuta, plava, ljubičasta (neobavezno) Količina : 1 PCSIZE : 16 * 14 * 7cm / 6,3 "* 5,11 * 2,75 (približno) Paket : 1 x kutija za ručak 1 x kašika 1 x Foryknote : 1. Molimo vas da dostavite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta.

Osnovna svojstva

Conditions:
100% Brand New And High quality
Material:
Food-safe PP Plastic 
Capacity:
900ML
Color:
Pink, Yellow, Blue, Purple(optional)
Quantity:
1 Pc
Size:
16*14*7cm / 6.3*5.11*2.75(Approx)
Package Included:
1 x Lunch box :
1 x Spoon :
1 x Fork:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.