.

.

3000 Oštreni kamen, a kamen za oštrenje noža kamena kamena za brušenje kamenje kuhinjski nož za oštreno poliranje

3000 Oštreni kamen, a kamen za oštrenje noža kamena kamena za brušenje kamenje kuhinjski nož za oštreno poliranje

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izrađen od visokokvalitetnog rubinskog materijala, ima snažan otpor abrazivnog, zaista čvrsto i izdržljive za upotrebu Kompaktne veličine i lagana težina, jednostavan za nošenje, pogodno za kampiranje i odlaznu upotrebu. Jednostavno i intuitivno Ope E, jednostavno jednostavno gurnite oštricu u oštrilje u odgovarajućem uglu i nekoliko puta prebacite naprijed i unatrag, savršeno za kućnu kuhinju potrebu. Dolazi sa bazom Silikacije i sigurno za upotrebu. Elegantna boja i moderan dizajn. Izrađen od visokokvalitetnog rubinskog materijala, ima snažan otpor abrazivnog, zaista čvrsto i izdržljive za upotrebu. Elegantna boja i stilski dizajn. Jednostavno i intuitivno Ope E, jednostavno jednostavno gurnite oštricu u oštrilje u odgovarajućem uglu i nekoliko puta prebacite naprijed i unatrag, savršeno za kućnu kuhinju potrebu. Kompaktna veličina i lagana težina, jednostavan za nošenje, pogodno za kampiranje i odlaznu upotrebu. Dolazi sa bazom Silica i sigurna za upotrebu. Provjera : Pregled : Ovaj oštrica noža može udovoljiti vašem različitoj potražnji za oštrim, vrlo zgodnim i praktičnim i praktičnim. Jednostavno i intuitivno Ope E, jednostavno jednostavno gurnite oštricu u oštriljenim uglovima i nekoliko puta prebacite naprijed i unatrag, savršenim za kućnu kuhinju ili druge potrebe. Izrađen od visokokvalitetnog rubinskog materijala, ima snažan abrazivni materijal Otpor, zaista čvrst i izdržljiv za upotrebu. Elegantna boja i elegantan dizajn.Easy i intuitivan Ope E, jednostavno jednostavno gurnite sečivo u oštrenicu na odgovarajući ugao, a nekoliko puta je prebacite naprijed i unatrag, savršeno za kućnu kuhinju potrebu. Kompaktne veličine i lagana težina, jednostavan za nošenje, pogodno za kampiranje i odlaznu upotrebu. Dolazi sa bazom Silika, a sigurna za upotrebu za oštre kuhinjske alate, noževe, rezač, alat za brijanje itc.Specifikaciju : Stanje : 100% Brand Newmain Materijal : Ruby Color : Ruby Grit : 1000 Veličina : Pribl.

Osnovna svojstva

Overview:
This knife sharpener can meet your different sharpening demand, very convenient and practical. Easy and intuitive ope e, just simply slide the blade in the sharpener at the appropriate angle, and roll it forward and backward a few times, perfect for home kitchen or other needs.:
Features:
Made of high-quality ruby material, has strong abrasive resistance, really sturdy and durable to use. :
Elegant color and stylish design.:
Easy and intuitive ope e, just simply slide the blade in the sharpener at the appropriate angle, and roll it forward and backward a few times, perfect for home kitchen need. :
Compact size and light weight, easy to carry, suitable for camping and outgoing use. :
Comes with silica base, and safe to use.:
Suitable for sharpen kitchen tools, knives, scissors, cutter, shave tool, etc.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Main Material:
Ruby
Color:
Ruby
Grit:
#3000
Size:
Approx. 10 x 2.5 x 1cm / 3.9 x 1.0 x 0.3inch
Package list:
1 x Knife sharpener:
Note:
Please allow slight deviation for the color and measurement. Thanks for your understanding.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.