.

.

Polijte se na čajnik za kavu, čajnik visokih borosilikata, otporan na toplotni otporan na toplotni otporan na ploču za štednjak, brz grijanje, BPA besplatno, čaj za čaj za kućnu upotrebu Kampiranje

Polijte se na čajnik za kavu, čajnik visokih borosilikata, otporan na toplotni otporan na toplotni

Ocjena kupaca:

KM 21.65
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Ugodno za rukovanje】 Dizajn ručke protiv vaganja, ugodno za držanje, prikladnije za piće vruće kafe ili čaj Ergonomski oblik ručke ušiju je udoban i siguran je za zadržavanje i izbjeći opekotine kad izlijete kipuću vodu. 【Premium materijal】 Čaj Kettl je odabrani jaki borosilikatni stakleni materijal, stojeća temperatura je -20-302,0 ℉, sigurna za upotrebu. Kapsulirana baza se brzo zagrijava i dobro se zagrijava, pružajući ravnomjernu raspodjelu topline. Višenamjenski, pogodan za novak i profesionalne korisnike koji se koriste kod kuće i uredom, kao i poklon za ljubitelje kafe / čaja. 【Kontrola protoka vode】 Dizajnirana je za sipanje na način piva, unutrašnjost konusa, pomoćne grebene konuse u pokretu vode, stakleno tijelo sprečava gubitak topline. To može efikasnije kontrolirati brzinu tekućinu vode i natjerati vodu koja teče mekše. 【Visoke performanse】 s gumenim poklopcem, može podržati keramičku backeru, zadržite kafu ili čaj vruću i jednostavnu za otvaranje. Veliki dizajn kapaciteta, neka dijelite ugodan popodne vrijeme čaja sa svojim prijateljima. Široka ručka dizajna je ergonomska, lakše je držati i ugodno i ugodno i neće zauzeti previše prostora na radnom stolu. Jednostavno čišćenje】 Kompaktna veličina čini čišćenje lako, možete koristiti ovaj lonac da biste lako i povoljno napravili šalicu aromatične kafe. Ovaj lonac za kafu jednostavan je čistiti i može se isprati u perilici posuđa ili se može isprati vodom i očistiti četkom ili spužvom. 【Ugodno za rukovanje】 Dizajn ručke protiv vaganja, ugodno za držanje, prikladnije za piće vruće kafe ili čaj. Ergonomski oblik ručke ušiju je udoban i siguran je za zadržavanje i izbjeći opekotine kad izlijete kipuću vodu. 【Premium materijal】 Čaj Kettl je odabrani jaki borosilikatni stakleni materijal, stojeća temperatura je -20-302,0 ℉, sigurna za upotrebu. Kapsulirana baza se brzo zagrijava i dobro se zagrijava, pružajući ravnomjernu raspodjelu topline.

Osnovna svojstva

Item Type:
Coffee Kettle
Material:
High Borosilicate Glass+Rubber
Weight:
Approx. 319-348g / 11.3-12.3oz
Package List:
1 x Coffee Kettle
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.